Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSU Sibiu - BCM U Pitești

Oana Lăța

Oana Lăța
01.04.2011

Sala Transilvania, ora 18:00
          Statisticile partidei tur      
CSU Sibiu Confruntările all-time BCM U Pitești


Sâmbătă, 2 aprilie 2011, cu începere de la ora 18.00, Sala Transilvania va găzdui ultima etapă din sezonul regulat al Diviziei A. Se vor întâlni echipele CSU Atlassib Sibiu şi BCM U Piteşti. În acest meci se va decide dacă sibienii vor intra în play-off sau nu, şi pe ce loc se vor situa la finele sezonului regulat.

Ambele echipe vin după o victorie înregistrată etapa trecută, Sibiul reuşind să învingă pe CSA Steaua Turabo Bucureşti cu scorul de 81-79, iar piteştenii au învins campioana en-titre, CSU Ploieşti, scor 88-78.

În meciul tur, piteştenii s-au impus pe teren propriu, scor 91-81. Atunci s-au remarcat, din echipa oaspeţilor, Octavian Popa Calotă care a izbutit să înscrie 19 puncte (1x3), Michael Harrison cu 15 puncte și Earl Brown cu 14 puncte (4x3), în timp ce principalii marcatori ai gazdelor au fost Adonte Gennie cu 18 puncte și Chad Eichelberger(1x3) şi Senai Isleam, ambii cu 17 puncte marcate.

Privind sezonul trecut regulat, de asemenea aceste două echipe s-au întâlnit și în ultima etapă în ediția 2009/2010 a Diviziei A masculine de baschet, ambele meciuri fiind câştigate de galben-albaştri. (tur 82-75, retur 85-78).

În clasamentul Diviziei A, înaintea ultimei etape, sibienii se află pe locul 7, cu 45 de puncte (16 victorii, 13 înfrângeri), în timp ce echipa piteșteană ocupă locul 6, cu 46 de puncte (17 victorii, 12 înfrângeri).

Partida va fi arbitrată de o brigadă de arbitri alcătuită din Alexandru Olaru, Alin Faur și Gabriel Dima, observator Marinescu Marius.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii