Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. Gaz Metan Mediaş – BC Mureş

Andrada Comănici; Foto: Radu Roşca

Andrada Comănici; Foto: Radu Roşca
29.03.2011

Gaz Metan Mediaş   BC Mureş
   Gaz Metan Medias    
   Statisticile partidei din tur          BC Mures     

 

Miercuri, 30 martie, cu începere de la ora 18:00, Sala Sporturilor din Mediaş va găzdui disputarea partidei dintre echipa locală, Gaz Metan, şi BC Mureş, meci al cărui rezultat urmează a conta pentru etapa a 29-a a campionatului în curs de desfăşurare. Bătălia directă dintre cele două formaţii s-a dat în tur la Mureş şi s-a încheiat la o diferenţă sensibilă de puncte, scor 81-83 pentru oaspeţii de atunci.

BC Mures - Gaz Metan MediasGaz Metan Mediaş se regăseşte în momentul de faţă pe ultima treaptă a podiumului având în cont un total de 49 de puncte acumulate de pe urma a 21 de partide încheiate cu victorii şi 7 înfrângeri. Însă băieţii lui Bruno Soce se prezintă la această confruntare după ce în etapa precedentă au pierdut surprinzător la Târgu Jiu, pe terenul celor de la Energia Rovinari, la scorul de 76-71.

De cealaltă parte a baricadei, BC Mureş se află pe poziţia a cincea în clasamentul Diviziei A, totalizând 48 de puncte ca rezultat a 20 de victorii şi 8 meciuri pierdute. Nici echipa antrenată de Deri Csaba nu se poate lăuda cu un rezultat pozitiv, în etapa precedentă, „tigrii” fiind „răpuşi” la Ploieşti cu scorul de 92-73 de către campioana en-titre.

Conform ststisticii, echipa de pe Târnava Mare stă excelent la capitolul victorii obţinute pe teren propriu, din totalul de 14 partide jucate în faţa propriilor fani, cei de la Gaz Metan au reuşit să obţină nu mai puţin de 13 victorii, fiind învinşi o singură dată, de CS Municipal Bucureşti, cu scorul de 73-80. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre BC Mureş, ei beneficiind de un bilanţ relativ echilibrat în ceea ce priveşte partidele jucate în deplasare. Din totalul de 14, mureşenii au reuşit 8 victorii şi au avut 6 rezultate negative.

Desemnaţi pentru arbitrarea partidei de miercuri au fost Laurenţiu Grigoraş, Alin Faur şi Bedir Sefer, comisar din partea Federaţiei Române de Baschet fiind delegat Ion Olaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii