Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. Gaz Metan Mediaş vs CSU Cuadripol Braşov

Andrada Comănici

Andrada Comănici
14.01.2011

CSU Cuadripol Braşov întâlneşte Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, 15 ianuarie, cu începere de la ora 18:00, în Sala DP Colibaşi din Braşov, în prima etapă a returului Diviziei A, masculin.

Pentru turul campionatului, CSU Braşov dispune de un bilanţ negativ cu 14 înfrângeri şi doar o victorie obţinută într-un meci disputat în etapa a 11-a pe teren propriu în compania formaţiei BC Miercurea Ciuc, scor 75-70. În pauza competiţională braşovenii au mutat considerabil în lot, dar şi în staff-ul tehnic, antrenorul Eugen Roşu fiind înlocuit de Milorad Perovic, ultima dată antrenor secund la U Mobitelco în sezonul anterior. În rândul jucătorilor, printre noii veniţi se numără Andrei Dohi, transferat de la CSU Sibiu şi Mihai Popa, de la U Mobitelco, Divizia B.

De cealaltă parte a baricadei, Gaz Metan Mediaş a avut un parcurs aproape impecabil, încheind turul sezonului regulat pe pozitia întâi, cu un total de 12 victorii şi doar 3 înfrângeri, toate suferite în deplasare la CSM Bucureşti, BC Steaua Turabo şi CSU Sibiu. În pauza competiţională medieşenii au renunţat la serviciile lui Nemanja Calasan, înlocuit de americanul Damien Kinloch. Aceştia l-au achiziţionat şi pe Patrick Marcu, pentru care au fost deja iniţiate demersurile de naturalizare, părinţii acestuia fiind români.

În meciul direct disputat în prima etapă a turului, Gaz Metan a zdrobit CSU Braşov cu scorul de 129-42, aceasta fiind cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în campionatul actual.

Oficialii delegaţi pentru arbitrarea partidei sunt Liviu Ioaniţă, Sefer Bedir şi Gabriela Istvan.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii