Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. Miercurea Ciuc vs Pitesti

Maria Barbaras, foto: bcsteaua.ro

Maria Barbaras, foto: bcsteaua.ro
21.01.2011

Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc va găzdui sâmbătă 22.01.2011, începând cu orele 18:00, meciul dintre BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc şi BCM U Piteşti contând pentru etapa 17 a Divizia A Masculin.

Actualmente BCM U Piteşti contabilizează 24 de puncte, cu un bilanţ de 8 meciuri câştigate şi 8 meciuri pierdute în vreme ce harghitenii au un meci câştigat din 16, cu un total de 17 puncte.

Prima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în etapa a 2-a a sezonului regulat și s-a finalizat cu victoria echipei piteştene, scorul fiind de 84-61. Principalii marcatori ai partidei au fost, de la Pitești, Gennie 22 puncte, 4 recuperări, Eichelberger 15 puncte, 6 recuperări și Vujacic 13 puncte, 5 recuperări, iar de la echipa oaspete Coleman 18 puncte, 14 recuperări, Levine 12 puncte, 3 recuperări și E. Tucker 11 punct, 4 recuperări.

Etapa trecută BCM U Pitești a cedat pe teren propriu după o repriză de prelungiri, în fața U Mobitelco Cluj-Napoca, scor 85-92 în timp ce Miercurea Ciuc a fost învinsă categoric de Steaua București, 69-90.

Meciul va fi oficiat de o brigadă de arbitrii formată din Vinaşi Doru, Faur Alin Mircea şi Habor Adrian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii