Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. Municipal București - BC Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2011

Etapa a 28-a - 30.03.2011
     Statisticile partidei tur
Municipal București Arena de Baschet, ora 18:00 BC Miercurea Ciuc

 Miercuri cu începere de la orele 18:00, la Arena de Baschet din București, este programată partida dintre CS Municipal București și BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, contând pentru etapa a 29-a a Diviziei A masculine de baschet.

La prima vedere, confruntarea pare a fi una fără miză, însă nu este chiar așa. Miercurea Ciuc vine după trei victorii consecutive, înregistrând cea mai bună formă din intreg sezonul regulat, în timp ce Municipal București, o echipă ce spera la un loc în playoff, are la activ opt înfrângeri consecutive, ultima victorie datând de aproape două luni, obținută pe teren prioriu în fața ultimei clasate, CSU Cuadripol Brașov. Ca și o concluzie, de când a preluat echipa, Pedrag Vasic a înregistrat doar înfrângeri pe linie.

În momentul de față Municipal București se află pe treapta a 13-a, neputând coborî mai jos de această poziție, iar Miercurea Ciuc se poziționează pe locul 15 în ierarhia generală. Conducerea clubului harghitean speră la două victorii în ultimele două etape, pentru a se clasa pe poziția a 13-a și de a întâlni CSU Cuadripol Brașov în lupta directă pentru evitarea retrogradării.

Formația din Capitală s-a impus în tur, cu greu, la Miercurea Ciuc, obținând o victorie la o diferență de doar trei puncte, scor 78-75. Levi Levine a fost cel mai bun jucător al ciucanilor in acel duel, înregistrând un double-double cu 30 de puncte (5/6 x 3 puncte) și 10 recuperări. Din tabăra bucureștenilor s-a remarcat actualmente jucătorul Timișoarei, Rade Dzambic, care a totalizat 18 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive.

Având în vedere forma foarte bună prin care trece echipa antrenată de Laszlofy Botond, comparând-o cu cea a Municipalului, am putea spune că avem o favorită certă, însă Miercurea Ciuc va avea o misiune foarte grea în deplasarea de la București, acolo unde orice echipă se poate impune.

Confruntarea va fi oficiată de Stoica Ciprian, Habor Adrian și Potra Vlad, observator din partea FRB fiind delegat Pavelescu Dan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii