Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. Pitești vs ”U” Mobitelco

Roxana Prichici

Roxana Prichici
14.01.2011

”U” Mobitelco va juca sâmbătă, începând cu ora 18:00, în deplasare la ocupanta locului nouă în clasament, BC Argeș Pitești.

Vicecampioana ca începe returul în aceiași formulă în care a încheiat prima parte a campionatului, clujenii neefectuând nici un transfer. BC Argeș Pitești s-a întărit cu pivotul Bojan Grubisic, fost component al Elbei Timișoara. Din vară până acum, sârbul a evoluat la KK Cakac. Grubisic l-a înlocuit pe americanul Shewmake, care s-a despărțit de piteșteni înainte de finalul turului.

În pauza competițională, ”U” a disputat un singur meci de verificare,  câștigat 82-79 pe teren propriu cu CSM Oradea, Țenter preferând să-și odinească în rest jucătorii. De cealaltă parte, piteștenii au jucat două amicale, la Sibiu cu CSU Atlassib (95-83),  și pe teren propriu cu CSU Asesoft (74-72).

A fost un meci dificil cu CSM Oradea, primul după vacanța de iarnă și o săptămână de pregătire fizică, astfel că s-a văzut că nu suntem în dispoziția normală de joc. O să abordăm cu totul altfel partida cu piteștenii. Va fi un meci greu dacă nu vom fi foarte siguri noi. Este un campionat echilibrat și trebuie să fim atenți la fiecare pas. Sperăm ca acest început de retur să fie pozitiv pentru noi”, a precizat Marcel Țenter, antrenorul lui ”U” Mobitelco.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii