Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. Poli Iași – ”U” Mobitelco

Roxana Prichici

Roxana Prichici
28.03.2011

În penultima etapă a returului, ”U” Mobitelco evoluează în deplasare la Iași. Meciul din Copou deschide runda a XXIX-a, disputându-se cu o zi înainte de celelalte partide, mai exact mâine, 29 martie, începând cu ora 11:00.

”U” Mobitelco se regăsește pe poziția secundă în clasament, cu 22 de victorii și 6 meciuri pierdute. Poli Iași se află pe locul 13, cu doar 5 rezultate pozitive și 23 de înfrângeri.

La sfârșitul săptămânii proaspăt încheiate, clujenii au făcut instrucție pe teren propriu cu CSM București, 100-73, în timp ce Poli a pierdut la Sibiu, mai greu decât o arată scorul, 98-82, la capătul unui meci care a confirmat creșterea de formă în care se află trupa lui Costel Moscalu de la venirea lui Brice Kabengele.

Partida de la Iași îi pune față în față pe doi dintre cei mai eficienți jucători din campionatul intern, chiar coșgheterul Diviziei A, Leroy Dawson, și ocupantul locului doi în topul celor mai buni marcatori, Zoran Krstanovic. Americanul se laudă cu o medie de 21.38 puncte pe meci, în timp ce sârbul vicecampioanei are o medie de 21.04 puncte. Cei doi au înscris împreună până acum nu mai puțin de 1038 de puncte. Dawson deține recordul de cele mai multe puncte reușite de un jucător într-un singur meci atât în actualul sezon, 39 împotriva lui BC Miercurea Ciuc, cât și în sezonul trecut, când și-a trecut în cont 52 de puncte într-un meci BC Gladiator - Energia Rovinari! Cele mai multe puncte înscrise de Krstanovic într-o singură partidă sunt 38, împotriva lui BCM U Pitești.

În tur, ”U” Mobitelco s-a impus la scor, în ”Horia Demian”, în fața Politehnicii, 104-50. În ultima etapă a returului, clujenii vor primi vizita Stelei Turabo, iar ieșenii vor juca la Miercurea Ciuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii