Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. SCM Craiova – CSM București

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
01.04.2011

Sala Sporturilor Craiova, ora 18:00
          Statisticile partidei tur      
SCM U Craiova Confruntările all-time Municipal București

 

Sala Sporturilor Ion Constantinescu din Craiova va fi sâmbătă, 02.04.2011 ora 18:00, gazdă a partidei dintre ocupantele locurilor  13 și 12 al diviziei A masculin, respectiv formația gazdă, SCM Craiova și CSM București, meci contând pentru etapa a XXX a a actualei ediții de campionat, fiind de altfel și ultimul meci al celor două echipe din sezonul regulat, acestea având foarte mari șanse să se întâlnească și în prima fază a Playout-ului. Disputa va fi arbitrată de către o brigadă formată din Podar Bogdan, Negrea Valentin și Bogdan Badea, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind desemnat Breza Ion.

Echipa din capitală s-a impus în toate partidele disputate împotriva Oltenilor, atât la Craiova, cât și acasă, în turul campionatului aceștia câștigând la o diferență confortabilă de 33 de puncte, scor 101 – 68.

Astfel, formația din București pornește ca favorită în meciul de la Craiova, însă prin faptul că baschetbaliștii lui Adrian Budurean nu mai au așa multe probleme cu accidentările, poate fi un meci frumos, cu toate că miza acestei partide nu este una așa mare. Poate sa fie un meci de antrenament, pentru o posibilă întâlnire a celor două echipe în Playout.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii