Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. “U” Cluj vs CSU Sibiu

Andrada Comănici

Andrada Comănici
21.01.2011

Sâmbătă, 22 ianuarie, începând cu ora 18:00, cu difuzare pe TVR 3, în sala sporturilor Horia Demian din Cluj, "U" Mobitelco Cluj-Napoca întâlneşte CSU Atlassib Sibiu, într-un meci al cărui rezultat va conta pentru etapa a 17-a din sezonul regulat al Diviziei A masculin.

"U" Cluj ocupă actualmente poziţia a treia a clasamentului, cu 28 de puncte, la o singură lungime în spatele ocupantelor primelor două locuri, Gaz Metan Mediaş şi CSU Ploieşti. Echipa antrenată de Marcel Ţenter a debutat cu dreptul în acest retur obţinând o primă victorie în deplasare la BC Piteşti, scor 85-92, după un meci care a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru stabilirea câştigătoarei.

CSU Sibiu vine după un meci extrem de greu, dar pe care nu au fost departe de a-l câştiga, jucat împotriva campioanei CSU Ploieşti şi încheiat cu scorul de 71-68. Aflaţi pe locul 12 în clasament, dar cu un meci mai puţin disputat, sibienii nu au putut miza pe ajutorul lui LeVar Seals în prima partida a returului, americanul suferind o accidentare în meciul amical jucat înaintea începerii sezonului în compania celor de la BC Mureş.

Chiar dacă datele problemei par a fi acum de partea clujenilor, bilanţul meciurilor directe, dintre cele două echipe, şapte la număr, jucate în ultimele două sezoane la care se adaugă cel actual, atrag categoric balanţa spre tabară lui CSU, aceştia obţinând cinci victorii din cele şapte posibile. De altfel, deja a devenit un obicei, ca indiferent de forma bună sau rea a echipei sibiene, aceştia să se impuna în faţa rivalilor din Cluj.

În meciul direct disputat între  cele două echipe în turul campionatului, la Sibiu, echipa care s-a impus a fost "U" Mobitelco cu scorul de 58-61.

Pentru arbitrarea partidei, delegaţi au fost Mircea Şerban, Laszlo Bukureşti şi Liviu Ioaniţă.

 

CSU Sibiu - "U" Cluj

1 comentariu la aceasta stire:
  • bandika :

    fan-baschet
    un meci care pe care, dar cred ca mobitelco va castiga meciul, cred ca va fii spectacol si pe parchet si in tribuna, haideti la meci, hai u mobitelco

    cu 13 ani în urmă (21.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii