Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bálint: „Lewis nu s-a pus în totalitate în slujba echipei”

totalbaschet.ro, foto: zi-de-zi.ro

totalbaschet.ro, foto: zi-de-zi.ro
12.04.2011

Contactat de către site-ul totalbaschet.ro, ofițerul de presă a clubului BC Mureș Târgu Mureș, Bálint Zsombor, a declarat în exclusivitate faptul că echipa mureșană a renunțat la jucătorul Dwight Lewis deoarece acestuia îi va expira contractul pe data de 15 aprilie 2011, iar conducerea clubului a fost de părere că acesta nu poate ajuta echipa mureșană.

Contractul lui Lewis expiră pe data de 15 aprilie, iar în condiţiile în care el nu a reuşit să se pună în totalitate în slujba echipei, deşi s-a încercat reîntegrarea lui în semifinala cupei, s-a hotărât de comun acord să nu se prelungească înţelegerea, conducerea executivă şi tehnică apreciind că în acest moment el nu mai poate ajuta clubul.

Site-ul totalbaschet.ro v-a prezentat în exclusivitate, pe 2 aprilie, un zvon conform căruia Lewis era foarte aproape de o despărțire de clubul mureșan. Pe 3 aprilie, ofițerul de presă al formației din județul Mureș a negat aceste zvonuri. În aceeași zi, pe site-ul bcmures.com a fost publicat un comunicat de presă în care a fost menționat următoarele:

Lewis a nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu CSU Braşov, ca şi măsură disciplinară după prestaţia slabă de la Mediaş, dar mai ales pentru atitudinea ireverenţioasă faţă de antrenorul Déri Csaba la meciul respectiv. Lewis, care a primit şi alte sancţiuni pe linie administrativă, are şansa să dovedească în antrenamentele şi, în eventualitatea în care va fi folosit, în meciurile care au mai rămas de disputat, că valoarea lui este mult peste cea arătată la Mediaş, şi merită să îmbrace tricoul BC Mureş, eventual şi în campionatul viitor.

Pe 5 aprilie, președintele clubului Szalkay Jozsef a declarat că BC Mureș Târgu Mureș va miza pe Lewis în meciurile din playoff.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii