Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Baris Aktas, BC Timişoara: „Îmi doresc să revin. Am făcut 3 luni de pauză”

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
25.01.2011

Fundaşul echipei BC Timişoara e nerăbdător să revină pe parchet, mai ales că a stat pe tuşă aproape 3 luni din cauza unei accidentări la gleznă. Chiar dacă a revenit de câteva săptămâni la antrenamentele echipei sale, Aktas nu a apucat să evolueze pentru că timişorenii au avut partide grele, cu BC Mureş şi Gaz Metan, dar şi pentru că nu a fost în formă maximă. Turco-românul încearcă însă să recupereze cât mai repede timpul pierdut cu accidentarea şi rămâne în plus la antrenamente pentru a se pregăti. Aktas ar putea primi o şansă din partea lui Petricevic miercuri, când timişorenii primesc vizita lui CSU Cuadripol Braşov, în ceea ce pare un meci uşor pentru Leii din Banat. E de aşteptat astfel, ca bosniacul să îşi trimită în teren tinerii care au evoluat mai puţin în acest sezon: Cătălin Petrişor, Alexandru Mihuţi, Zoran Milencovic sau Baris Aktas, dar şi pe „suspendatul” Brice Kabenghele, a cărui revenire e încă aşteptată.


Sperăm cu Braşov şi Asesoft să câştigăm. Cu Braşovul va fi mai uşor decât cu Ploieştiul, dar trebuie să tratăm meciul serios şi să câştigăm. Sper să joc miercuri, dar asta depinde de domnul Petricevic. Eu am făcut o pauză cam mare, dar sper să revin alături de echipă. Imi doresc să evoluez şi eu de acum încolo. Stau în plus la antrenamente. Am lipsit trei luni şi trebuie să recuperez. Trebuie să muncesc că să îmi revin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii