Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bobe Nicolescu: „Când venim la echipa națională, nu avem alte gânduri decât acelea de a performa”

Bobe Nicolescu: „Când venim la echipa națională, nu avem alte gânduri decât acelea de a performa”

Delegația României se deplasează la Gliwice pentru a juca ultimele două partide din preliminariile FIBA EuroBasket.

Bogdan Nicolescu, căpitanul "Vulturilor", a vorbit pentru site-ul oficial al Federației Române de Baschet înaintea plecării spre Polonia:

Atunci când venim la echipa națională, nu avem alte gânduri decât acelea de a performa, indiferent de ce adversari ne așteaptă. Am întâlnit, poate din nefericire pentru noi, niște adversari foarte puternici în această grupă de calificare, dar trebuie să vedem și aspectele pozitive, a juca împotriva unor echipe atât de solide reprezintă o ocazie pentru noi să devenim mai buni, să învățăm din fiecare greșeală pe care am făcut-o și sa eliminăm aceste erori pe viitor. Cu fiecare meci pe care îl disputăm împreună, acestă echipă națională tânără poate crește și căpăta experiență. Ne dorim foarte mult să obținem rezultate pozitive pentru România în următorii ani. În Polonia, ne vom juca șansele până la capăt, având încredere în forța nucleului format la națională. 

Cu ocazia partidelor cu Polonia și Israel, Bobe va debuta în actuala campania de calificare. Baschetbalistul lui CSM CSU Oradea nu a evoluat în primele patru partide din preliminarii din cauza anumitor probleme medicale. 

*foto: fiba.basketbal

 

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii