Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popa, cel mai eficient jucător U23 în etapa a XIV-a

Bogdan Popa, cel mai eficient jucător U23 în etapa a XIV-a

În ultima etapă a primei faze din LNBM au fost folosiți 22 de jucători sub 23 de ani, 5 dintre ei au fost folosiți de Mihai Silvășan în partida dintre U-BT Cluj Napoca și CSA Steaua. 

  • Dragoș Diculescu (SCM U Craiova) a fost folosit aproape întreaga partidă în înfrângerea echipei sale și a totalizat 9 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice de 10 la eficiență împotriva Oradiei. În aceeași partida tânărul Vlad Marinău (CSM CSU Oradea), în vârstă de doar 16 ani, a fost folosit 5 minute de Cristian Achim. În scurtul timp petrecut pe teren, acesta și-a trecut în cont o pasă decisivă. 
  • Bogdan Popa (SCM Timișoara) a făcut o partidă foarte bună împotriva celor de la CSU Sibiu. Pivotul a terminat cu 15 puncte, 6 recuperări, 1 pasă decisivă și 2 capace pentru un indice de 19 la eficiență. În ciuda prestației bune a acestuia, echipa lui Lucas Tohătan a ieșit învingătoare, fundașul a terminat partida cu 6 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive pentru un indice de 8 la eficiență.
  • În partida dintre U-BT Cluj și CSA Steaua au fost folosiți 9 jucători sub 23 de ani. Cel mai eficient tânăr din această partidă a fost Ștefan Mâinea, care a reușit 9 puncte și 6 recuperări pentru un indice de 15 unități la eficiență. De menționat și prestațiile lui Ștefan Grasu, 9 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă pentru un indice de 13 la eficiență și David Vida9 puncte și 75% la aruncările din acțiune pentru un indice de 9 unități la eficiență. Au mai fost pe teren Nandor Kuti, Rareș Uță și Toma Lungoci pentru U-BT Cluj, respectiv Radu Voinescu, Alex Hărănguș și Robin Mandisodza la Steaua.

Liderii etapei din punct de vedere statistic au fost: 

Minute – Dragoș Diculescu - 36:14
Eficiență – Bogdan Popa - 19
Puncte – Bogdan Popa - 15
Recuperări –  Dragoș Diculescu, Bogdan Popa, Ștefan Mâinea- 6
Pase decisive – Tudor Gheorghe, Radu Voinescu - 4

*foto: Facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii