Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu:”Am simțit pentru prima dată că suntem o echipă foarte, foarte unită și foarte, foarte puternică”

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)
09.04.2011

Unul din marii absenți ai finalei din cadrul Cupei României, finală care s-a încheiat cu victoria formației medieșene, Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 71-61, Bogdan Popescu declară in exclusivitate pentru totalbaschet.ro că pentru el a fost mult mai greu să privească meciul de pe bancă decât din teren. De asmenea acesta este de părere că lupta de sub panouri, câștigată de către medieșeni, a fost decisivă în câștigarea Cupei.


Cum s-a văzut meciul de pe bancă, având în vedere că ai fost accidentat?
A fost mult mai greu decât in teren. Mult mai multe emoții pentru băieții mei și a fost foarte, foarte greu doar să privesc meciul și să nu joc. Din păcate nu am jucat ce a trebuit să jucăm astăzi și s-a văzut pentru că am pierdut meciul.

Unde crezi că s-a pierdut meciul?
Planul nostru de joc a fost să îi învingem la recuperări, să câștigăm lupta de sub panouri. Acesta a fost gândul cu care am pornit în primul și în primul rând în meci. Ei ne-au bătut la recuperări și asta cred că a fost decisiv. Părerea mea, că poate și accidentându-mă și absența celulilat străin al nostru care e parte din schimbările noastre, rotația jucătorilor nu a reușit să fie completă. Asta este doar o mică parte, important este că nu i-am bătut la recuperări, nu am reușit să câștigam lupta de sub panouri.

Sincer, te așteptai sa pierdeți în fața Gaz Metan Mediașului având în vedere că în semifinale ați reușit să treceți peste Asesoft?
Un meci nu seamănă cu altul. Mă așteptam să câștigăm pentriu că am simțit pentru prima dată că suntem o echipă foarte, foarte unită și foarte, foarte puternică, lucru care s-a văzut în prima jumătate a meciului. În a doua jumătate în care conta cel mai mult un joc bun, nu a mers acel ceva și am pierdut meciul.


În eventualitatea unei întâlniri în finala campionatului cu Gaz Metan Mediaș, aveți armele potrivite pentru a-i învinge?
Avem arme împortiva lor și știm cum să îi contracarăm. Până atunci mai este ceva timp și noi mai avem mult de muncit. Dacă ajungem să jucăm împortiva lor, sper să fiu și eu bine. Cred că atunci va fi altă distracție, un cu totul alt meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii