Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Țîbîrnă: „Obiectivul nostru este să ne bucurăm că suntem la acest turneu final. Daca vom face asta cred că vom reuși să jucăm 3 meciuri”

Bogdan Țîbîrnă: „Obiectivul nostru este să ne bucurăm că suntem la acest turneu final. Daca vom face asta cred că vom reuși să jucăm 3 meciuri”

SCM U Craiova este una dintre cele opt echipe calificate la turneul final Cupei României - ediția 2020/2021. Oltenii joacă în sferturile de finală cu Steaua București, echipă pe care a reușit să o învingă în două rânduri în acest sezon.

Despre Final 8-ul de la Cluj-Napoca am vorbit cu Bogdan Țîbîrnă, pivotul lui SCM U Craiova. Acesta ne-a prezentat și gândurile cu care echipă din Bănie pleacă înaintea acestui turneu:

„Mergem la Cluj-Napoca motivați și dornici să jucam un baschet calitativ. Ne gândim doar la primul meci și sperăm să îl câștigăm pentru a ne putea gândi mai departe la semifinale și de ce nu,chiar la o finală.

Întrebat despre meciul cu Steaua, Bogdan Țîbîrnă ne-a răspuns:

„Așa este, am câștigat de două ori în fața lor, însă nu cred că acest lucru contează foarte mult. Ei au un antrenor nou care a făcut parte din staff-ul nostru în prima parte a sezonului și ne cunoaște foarte bine. Sigur vor pregăti meciul foarte bine până la cel mai mic detaliu și în plus au români foarte buni, cu experiență ceea ce contează în cupă pentru că regula obligă să fie 2 români pe teren pe parcusul întregului meci.”



Pivotul de la Craiova ne-a vorbit și despre reluare competițiilor interne după o pauză destul de lungă:

„A fost o pauză lungă pentru noi, o luna dacă nu mă inșel, fără niciun meci. Cred că la terminarea turului eram într-o formă foarte bună,ascendentă. Atunci am avut câteva zile de pauză și am revenit la antrenamente și cred că am reușit să menținem aceasta formă. Cred ca avem destui jucători cu experiență care știu cum să trateze astfel de meciuri.”

Bogdan Țîbîrnă consideră că obiectivul echipei sale este de a se bucura de baschet iar astfel pot reuși să joace finala cupei:

„Obiectivul nostru este să arătăm un baschet de calitate și să ne bucurăm că suntem la acest turneu final. Daca vom face asta cred că vom reuși să jucăm 3 meciuri.”

În final, Țîbîrnă ne-a făcut o scurtă descriere a ceea ce s-a întâmplat cu echipa în acest sezon dar și despre ceea ce va urma în actuala stagiune:

„Din punctul meu de vedere a fost o primă parte bună, putea fi și mai bună dacă eram puțin mai atenți în unele meciuri. Însa cred că trebuie să fim multumiți mai ales că am venit după o perioadă foarte lungă în care nu am putut juca din cauza pandemiei. În continuare ne dorim să ne dezvoltăm jocul de echipă, sa creștem agresivitatea în apărare pentru a putea obține un loc cât mai bun în clasament. Scopul este să fim în formă maximă în playoff.”

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii