Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Țîbîrnă: „Deplasarea mai lungă ne-a ajutat să ne apropiem și să învățăm să lucrăm unul cu altul”

Bogdan Țîbîrnă: „Deplasarea mai lungă ne-a ajutat să ne apropiem și să învățăm să lucrăm unul cu altul”

SCM U Craiova a avut o deplasare lungă în presezon, jucând șase meciuri în opt zile la Skopje și în Bulgaria. Bogdan Țîbîrnă, unul dintre jucătorii veniți în această vară la formația olteană, a vorbit despre această perioadă de acumulări în cadrul unei conferințe de presă.

„Am reușit să trecem peste această perioadă mai grea de acumulare. Bine că am terminat aceste meciuri fără accidentări, în primul rând. Și de acum înainte vom putea să muncim în continuare pentru a ajunge la nivelul dorit la primul meci din campionat. Cred că începem să ne înțelegem unul cu celălalt, să ne sudăm și sperăm să reușim să formăm un grup unit și puternic până la primul meci din campionat.

Coechipierii au un caracter frumos toți, chiar sunt dispuși la muncă, asta e cel mai important. Nu sunt caractere problematice și chiar cred că această deplasare mai lungă ne-a ajutat să ne apropiem, să ne cunoaștem mai bine între noi și să învățăm să lucrăm unul cu altul”, a declarat Bogdan Țîbîrnă, jucător venit de la campioana CSM CSU Oradea.

Russell Byrd, o altă achiziție din această vară a oltenilor, a spus la conferință:

„Cred că a fost un tur foarte bun pentru echipa noastră, să creștem și să ne maturizăm împreună, să realizăm o conexiune bună a echipei, să executăm instrucțiunile antrenorului în atac și apărare. A fost o deplasare bună. În acest weekend ne dorim să continuăm să ne îmbunătățim și să facem un nou pas în direcția bună, cum ne pregătim pentru primul meci contra Sibiului”.

Pentru formația pregătită de Aleksandar Todorov urmează Cupa Craiova. Oltenii întâlnesc pe Rabotnicki Skopje sâmbătă, de la ora 18, iar în a doua semifinală joacă CS Dinamo și CSA Steaua. Duminică sunt programate finalele turneului amical. SCM U Craiova joacă acasă în prima etapă din campionat, primind în 12 octombrie vizita deținătoarei Cupei României, BC CSU Sibiu.

*foto: Beroe facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Poate poate
    Incepe si Bogdan sa mai joace.....accidentarile l-au deraiat prea mult timp! Bafta!

    cu 4 ani în urmă (27.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii