Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Ţibîrnă, la cea mai bună prestaţie în tricoul Craiovei

Bogdan Ţibîrnă, la cea mai bună prestaţie în tricoul Craiovei

SCM U Craiova a reuşit o victorie clară în faţa celor de la Athletic Constanţa, scor 101-68, la debutul în noul sezon în prima fază a Cupei României.

Pe lângă Dragoş Diculescu, care a fost omul meciului, un alt român a reuşit să impresioneze pentru trupa lui Aco Todorov. Este vorba despre pivotul Bogdan Ţibîrnă, care în 21:22 minute a adunat 16 puncte, cu 2 recuperări şi un capac. El a 5/6 din acţiune, 1/1 de la 3 puncte şi 5/6 de la libere, pentru +17 la eficienţă.

Aflat la al doilea sezon pentru olteni, Ţibîrnă a reuşit duminică cea mai bună prestaţie în tricoul Craiovei. În prima stagiune mai reuşise să marcheze 12 puncte pe 16 decembrie anul trecut, într-o înfrângere pe terenul celor de la BCM U Piteşti, scor 90-91, în LNBM.

Pe lângă Craiova, prestaţii bune au avut şi străinii care evoluează în echipa lui Aco Todorov.

Goran Filipovic a debutat cu dreptul la olteni, cu 22 de puncte, 3 pase decisive, 3 intercepţii şi 8/15 din acţiune, pentru +20 la eficienţă.

Jonathan Person a strâns 15 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepţii, pentru +22 la eficienţă şi un excelent +41 la “+/-“.

Mo Pratt a început sezonul cu un double-double. Point-forward-ul Craiovei a marcat 13 puncte cu 4 recuperări, 5 intercepţii dar 4/14 din acţiune, pentru +21 la eficienţă.

Veteranul Nenad Sulovic s-a întors şi el în România, după experienţele de la CS Otopeni şi Dinamo. Ajuns la 35 de ani, Sulovic a jucat 18:38 minute, timp în care a adunat 6 puncte, 5 recuperări, 4 intercepţii şi a strâns 18:38 minute, timp în care a adunat 6 puncte, 5 recuperări, 4 intercepţii şi a strâns 3/4 din acţiune, pentru +14 eficienţă.

Rămâne de văzut cum se vor descurca jucătorii lui Aco Todorov în partida cu CSA Steaua, care va avea loc astăzi, de la ora 16:00.

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii