Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bojan Grubisic: „Vrem să facem un joc bun la Sibiu”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
01.04.2011

Bojan GrubisicBCM U Piteşti a produs surpriza etapei a trecute când au reuşit să învingă, acasă, campioana CSU Asesoft Ploieşti la diferenţă de 10 puncte, scor 88-78. Datorită acestui rezultat pozitiv echipa din Argeş este din punct de vedere matematic deja calificată în play-off. Băieţii lui Tudor Costescu vor face deplasarea în ultima etapă la Sibiu, CSU Atlassib fiind echipa care are mai multă nevoie de victorie pentru a obţine calificarea în primele opt echipe. Pivotul care s-a alăturat în iarnă echipei argeşene, sârbul Bojan Grubisic, a declarat pentru totalbaschet.ro că presiunea unei victorii în meciul de la Sibiu este mult mai mică, dat fiind faptul că nu se mai pune problema asigurării unui loc în play-off. Totuşi, atmosfera foarte bună din vestiarul piteştean poate fi cheia spre un ou rezultat pozitiv, consideră Grubisic:

 

A fost un meci important pentru noi şi am jucat bine în majotitatea timpului. La final am pus accentul pe faza defensivă şi am jucat inteligent pe cea ofensivă. Cu aceată victorie ne-am asigurat locul în play-off. Acum mergem la Sibiu unde vom încerca să facem un joc bun. Atmosfera de la echipă este una foarte bună şi sperăm să câştigăm la fel ca în oricare dintre meciurile de până acum.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii