Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bozhidar Avramov, debut încurajator pentru BCM U Pitești

Bozhidar Avramov, debut încurajator pentru BCM U Pitești

În startul celei de-a doua etape a noului sezon competițional, U-BT Cluj Napoca a reușit să se impună pe terenul celor de la BCM U Pitești, după o partidă extrem de tensionată, încheiată cu o repriză de prelungiri, scor final 83-85.

În ciuda acestei înfrângeri, piteștenii pot rămâne cu convingerea că au prestat un joc foarte bun și au arătat că se pot lupta de la egal la egal cu oricare dintre pretendentele la titlu, fiind la una sau două decizii greșite în momentele importante de a bifa a doua victorie consecutivă din această ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Unul dintre aspectele pozitive este, de asemenea, debutul lui Bozhidar Avramov.Acesta a fost unul dintre primele nume semnate de alb-violeți, însă din cauza unei accidentări suferite în startul presezonului, nu a reușit să evolueze în niciun meci amical.De altfel, conform declarațiilor lui Florin Nini, bulgarul a parcurs un program de recuperare, reușind doar în urmă cu o săptămână să se antreneze la parametri aproape normali.

În cele 28:15 de minute petrecute pe parchet, Avramov a fost autorul a 12 puncte, cu procentaje de 33% la aruncările de 2 puncte(1/3), 43% la aruncările de la mare distanță(3/7) și 50% la linia de libere(1/2), la care a adăugat 2 recuperări, 4 pase decisive și 4 mingi câștigate, pentru un indice de eficiență de 14, fiind al doilea după Goran Gajovic.

Goran Gajovic, din postura de jucător cu cele mai multe minute petrecute pe parchet în acest meci, cu nu mai puțin de 39:11, a reușit să fie și liderul gazdelor la capitolul eficiență.Acesta a totalizat 18 puncte, cu procentaje de 67% la aruncările de 2 puncte(4/6), 33% din afara semicercului(2/6) și 80% la linia de libere(4/5).La acestea, muntenegreanul a adăugat 8 recuperări( 3 ofensive ) și 4 pase decisive pentru un indice de eficiență de 23.

Astfel, trupa condusă de Florin Nini ajunge la un bilanț de o victorie și o înfrângere, urmând ca etapa următoare să se deplaseze pe terenul celor de la SCM U Craiova.

 

*SURSA foto: Răzvan Marinescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii