Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branko Cuic: "CSU Atlassib are jucători care pot face diferența într-un meci"

Roxana Prichici

Roxana Prichici
18.04.2011

Branko Cuic nu-şi subestimează adversarii din Sibiu în ciuda faptului că "U" Mobitelco are 2-0 în seria cu CSU Atlassib. Sârbul avertizează că sibienii au resusursele pentru a da o replică mai puternică pe teren propriu, dar e convins că dacă echipa sa va juca la potenţial maxim, "U" va obţine astăzi biletele pentru semifinale. Cuic nu ar vrea să se repete scenariul din sezonul trecut, când clujenii s-au văzut egalaţi la general de BC Mureş după ce au condus 2-0, deşi spune că seria prelungită cu "tigrii" a fost o bună repetiţie pentru confruntarea din careul de aşi cu BC Timişoara.

Seria nu e jucată, trebuie să fim serioși în continuare, să ne concentrăm la Sibiu din primul până în ultimul minut. CSU are jucători valoroși care pot în orice moment să-și dea drumul la joc și să facă diferența într-un meci, dar prin disciplină și organizare o să ținem totul sub control. Cele cinci meciuri cu BC Mureș s-au dovedit a ne fi de folos, ne-au pregătit pentru semifinala cu BC Timișoara. Dar, acum, nu vrem să riscăm nimic, vrem să încheiem luni conturile cu sibienii și să începem să ne antrenăm pentru ce urmează.

Cuic nu a uitat că ultimul meci de play-off jucat la Sibiu, tot în primul tur, în urmă cu două sezoane, nu s-a terminat bine pentru "U" Mobitelco, clujenii ratând calificarea mai departe.

Am amintiri neplăcute legate de ce s-a întâmplat la Sibiu, dar ”U” Mobitelco de atunci nu se compară cu echipa care suntem acum. Știm ce putem, ne-am demonstrat forța în ultimii doi ani și încă mai avem multe de arătat în acest play-off. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii