Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bruno Soce: „Am jucat bine individual, însă jocul de echipă nu a fost foarte bun”

Andrada Comănici; Foto: Denisa Ciobîncan

Andrada Comănici; Foto: Denisa Ciobîncan
31.03.2011

Bruno SoceGaz Metan a încheiat cu o nouă victorie etapa a 29-a a campionatului, învingând cu 86-61 echipa BC Mureş. Însă în ciuda meciului foarte bun făcut de elevii săi, Bruno Soce nu a fost pe deplin mulţumit de cum s-au  desfăşurat lucrurile în teren. La finalul partidei, tehnicianul gaziştilor a declarat pentru televiziunea locală din Mediaş, Nova Tv, că nu a fost deloc încântat de jocul individual arătat de jucătorii Gazului şi ar fi vrut ca aceştia să funcţioneze ca o echipă bine legată. Antrenorul nu a omis nici să mulţumească tuturor iubitorilor de baschet care fac prezenţa în Sala Sporturilor la fiecare meci de acasă al Mediaşului:

Ne bucurăm de această victorie! Nemţii au o zicală: „După ploaie, răsare soarele”. Am jucat bine individual, însă jocul de echipă nu a fost foarte bun. Când jucăm aşezat, organizat, jucăm mai bine şi facem mai ăuţine greşeli. Azi am jucat 80% din ceea ce am pregătit. Bineînţeles că sunt mulţumit când echipa căştigă, dar câţiva dintre băieţi nu au jucat aşa cum trebuia. Când unul nu joacă bine, e în regulă, dar când trei nu joacă, atunci nu mai e bine. Fiecare jucător trebuie să dea tot. Doresc să le mulţumesc fanilor care vin în număr foarte mare la meciuri.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sean :

    Bruno
    Asa e dom`le Bruno, nu e bine cand baietilor le iese mai bine decat vrei dvs.
    Mai stati mult pe la noi?

    cu 12 ani în urmă (31.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii