Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Calotă: ”Îi vom simți lipsa lui Harrison”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
13.04.2011

Kevin Calotă crede că se va resimți absența lui Michael Harrison în jocul lui CSU Atlassib, dar spune că echipa este pregătită să lupte cu toate armele de care dispune. Tehnicianul Cătălin Vulc nu are alte soluții decât înlocuirea extremei Harrison cu fundașul Earl Brown, care a avut până acum statutul de al șaselea străin. Calotă consideră că adversarii clujeni sunt favoriți la calificarea în semifinale, însă CSU va încerca să scoată maximum din seria cu ”U” Mobitelco. Sibienii s-au calificat în play-off datorită șirului de cinci victorii consecutive din finalul returului, după ce la un moment dat nimeni nu le dădea nici o șansă de a termina sezonul regulat în primele opt locuri.

Harrison a fost un jucător de bază, numărul 1 în defensivă, un om în care îţi puteai pune baza în momentele grele ale meciului. Şi-ar fi dorit să ne ajute să mergem mai departe în play-off, dar a suferit o accidentare care l-a forţat să stea departe de terenul de baschet. Îi vom simți lipsa, dar va trebui să ne descurcăm cei care am rămas cu ce avem. Va fi o serie frumoasă, cu baschet de calitate. Clujul pleacă favorită, e o echipă foarte bună, drept dovada şi locul doi din clasament. Presiunea e însă de partea lor, noi nu avem nimic de pierdut, mergem să lăsăm totul pe teren şi vom vedea ce iese la final. Venim după o perioadă foarte stresantă şi având în vedere că ne-am îndeplinit obiectivul de final de campionat, intrarea în play-off, se simte o oarecare relaxare, dar la ora meciului vom fi gata de luptă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii