Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Camil Berculescu, cel mai bun marcator al României U20 în meciul cu Germania

Eduard Popa

Eduard Popa
18.07.2018

romania u20 camil berculescu

România a reușit luni cea mai bună prestație la EuroBasket U20 – divizia A. Elevii lui Mihai Silvășan au pierdut cu scorul de 70-86 în fața gazdelor competiției, Germania, dar partida a fost una mult mai strânsă, tricolorii ținând aproape de nemți timp de 35 de minute.

Cel mai bun marcator al României în acest meci a fost din nou Camil Berculescu. Jucătorul lui U-BT Cluj-Napoca a înscris 19 puncte pentru România, la care a mai adăugat și 4 recuperări. El a avut 8/16 din acțiune, 2/6 de la 3 puncte și 1/1 de la libere, dar și 3 turnovers, pentru o eficiență de +14.

Berculescu a arătat foarte bine în plan ofensiv, fiind printre puțini care și-au asumat acțiuni individuale în meciul cu Germania. A reușit mai multe pătrunderi spectaculoase și chiar și un stepback 3 după un crossover frumos, la sfârșitul sfertului 3. Berculescu este cel mai bun marcator al României după 3 partide, cu o medie de 15,3 puncte pe meci.

Berculescu a fost urmat pe lista marcatorilor de Dragoș Diculescu, cu 18 puncte, Edward Petrescu (12 puncte) și Lucas Tohătan (11 puncte). Au mai înscris împotriva Germaniei Tudor Gîrbea și Andrei Calenic, câte 4 puncte fiecare, și Ionuț Berceanu, 2 puncte.

Diseară, de la ora 21:15, România U20 se va duela în optimile competiției cu Serbia U20, formație care a câștigat grupa D, pe care a împărțit-o cu Italia, Suedia și Islanda.

Partida poate fi urmărită live aici.

 

*foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Berculescu
    Ar fi bine ca Silva sa il aiba in vedere ca o posibilă concurență pe postul lui Kuti.

    cu 5 ani în urmă (18.07.2018) Raspunde
  • dancri :

    Csm
    Mai bine sa vina la Oradea daca vrea sa devina jucator cu adevarat. :))))

    cu 5 ani în urmă (18.07.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii