Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmen Tocală: „All Star Game-ul din România a depășit puțin apatia din All Star Game-ul de la Los Angeles”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
10.04.2011

La ediția de anul acesta a All Star Game-ului masculin, în cadrul căruia echipa Nordului a depășit pe cea a Sudului cu scorul de 121-118, a fost prezentă și președinta Federeției Române de Baschet, Carmen Tocală. Abordată de site-ul totalbaschet.ro, aceasta a declarat că publicul a generat plusul de spectacol prezent în jocul celor două echipe.

Jucătorii au reușit să facă spectacol străduindu-se în limita jocului All Star Game. Publicul a fost extraordinar ca întotdeauna, acesta fiind și principalul factor care a dus de fapt la spectacol. În fond, jucătorii sunt încurajați prin apaluze și sunt determinați astfel să execute slumdunk-uri venind cu un plus tot timpul.

Întrebată ce impresie i-a lăsat ediția de anul acesta de la Sibiu a All Star Game-ului, aceasta a afirmat că:

în seara aceasta, All Star Game-ul din România a depășit puțin apatia din All Star Game-ul de la Los Angeles. La fel s-a intamplat și în All Star Game-ul feminin al Euroligii de la Gdynia, unde jucătoarele nu au făcut decât să figureze. La noi, din contră, jucătorii au avut parte de distracție fiind încântați să fie prezenți aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii