Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmen Tocală îi răspunde acuzelor lui Slobodan Nikolic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.01.2011

Carmen Tocală, președinta Federației Române de Baschet s-a arătat deranjată față de acuzele lui Slobodan Nikolic din presa gorjeană. Ea subliniează faptul că insinuările nu-şi mai au locul în condiţiile în care clubul Energia nu a depus niciodată o sesizare sau contestaţie în ceea ce-l priveşte pe arbitrul Grigoraş.

”Este o tragere la sorți așa cum au solicitat echipele din Divizia A. Deci nu îi alege federaţia, sunt patru presedinţi de club care vin la tragerea la sorti. Nu rămâne decât ca echipa din Târgu Jiu la tragerea la sorţi să-şi aducă omul de la Târgu Jiu cum vin şi ceilalţi, să participe la tragere, să vadă dacă domnul Grigoraş este tras sau este pus. Nu ştiu ce insinează dânsul şi dacă are dovezi să le pună la dispoziţie, deci insinuăriile nu ştiu de ce a devenit un sport naţional să insinuăm. Deci atâta timp cât clubul nu contestă nici o secundă şi iese numai în conferinţa de presă iarăşi încep să am îndoieli despre ceea ce discută oameni şi despre ce vorbesc. De ce discutăm în conferinţa de presă deci, dintr-o dată justificăm a înfrângere? În conferinţa de presă ne justificăm rezultatele, dacă vrem să îndreptăm ceva sau dacă noi avem vreo acuză în mod direct o aducem federaţiei nu în conferinţa de presă. Ori Târgu Jiu nu a constestat şi nu a depus nici un memoriu în acest sens, mai mult nici nu-mi participă nici la sedinţa cu presedinţii de club, nu participă nici la tragerea de sorţi pe care toţi au preferat-o. Eu nu înţeleg de ce dânşii sunt absolut absenţi în activitatea naţională baschetbalistică şi se prezintă numai în competiţie când defapt regulile se stabilesc la diferite şedinţe şi întâlniri între cluburi" a declarat Carmen Tocală pentru radiotargujiu.ro .

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii