Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Carmen Tocală: "Steaua ar putea fi depunctată"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2011

Problemele finaciare ale clubului Steaua Tiurabo s-ar putea resfrânge şi asupra poziţiei ehipei în clasament.

Într-o declaraţie acordată Mediafax şi citată de Prosport, Carmen Tocală, preşedinta Federaţiei Române de Baschet, a precizat că Steaua are datorii de 20.000 lei la forul pe care îl prezidează şi dacă nu le achită în cursul acestei săptămâni aceasta va fi depunctată în clasament.

"Nu avem o poziţie oficială din partea echipei Steaua. Termenul limită pentru plata celor peste 20.000 de lei a expirat vineri, dar mai sunt acele cinci zile ulterioare, în care banii pot intra în cont. Aşteptăm şi vom vedea ce se întâmplă până miercuri. Dacă nu vor fi achitate datoriile pentru transferurile de jucători efectuate, Steaua va pierde puncte în clasament. Conform deciziei Biroului Federal, este vorba de pierderea unui punct la 5.000 de lei datorie, deci Steaua ar putea pierde patru puncte şi locul patru înaintea play-off-ului. Steaua a depus o garanţie la FIBA, pentru eligibilitate, înaintea meciurilor din cupele europene şi am cerut FIBA să ne vireze din acei bani deocamdată, iar Steaua să completeze ulterior, însă nu am primit încă un răspuns", a spus Tocală.

La finalul sezonului regulat Steaua a ocupat poziţia a patra în clasament, cu 51 puncte (21 de victorii şi 9 înfrângeri). Dacă va fi depunctată conform regulamentului FRBaschet, bucureştenii vor cădea pe poziţia 5, urmând să joace în primul tur din playoff tot cu BC Mureş, însă nu va mai avea avantajul terenului propriu.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    Poftim?
    De cand e chestia asta cu depunctatul in clasament? Sa mai intamplat vreodata ??

    cu 13 ani în urmă (04.04.2011) Raspunde
  • cat-walk :

    :))
    hai ca asta este buna cu depunctarea.....am si eu o intrebare la dumneavoastra doamna presedinte Tocala....in cazul in care un jucator de baschet fie el masculin sau feminin nu isi primeste bani din contractul facut dintre el si club ....dumneavoastra FEDERATIA......dupa ce taxe si bani luati de pe urma jucatorilor ce masuri luati asupra cluburilor?....ma bufneste risul...si plinsul cand obs ce aberatii de regulamente aveti ....va ganditi numai la profiturile voastre....iar la cluburi si jucatori nu va ganditi deloc....sincera stiu ca o sa obtineti bani de la FIBA.;)) ca doar sunte-ti o zina pe acolo .;))) stie toata lumea din baschetul european ce firma aveti doamna presedinte.;))

    cu 13 ani în urmă (04.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii