Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Petrișor: „Știm că multă lume nu ne dă nicio șansă, dar noi vom încerca să repetăm meciul bun de acasă”

Cătălin Petrișor: „Știm că multă lume nu ne dă nicio șansă, dar noi vom încerca să repetăm meciul bun de acasă”

CSM Focșani a produs surpriză în prima manșă din turul doi al Cupei României și a învins pe teren propriu cu scorul de 88-84 pe BCM U Pitești, echipă din prima grupă valorică. Astăzi, 8 decembrie, este progamat returul în Trivale cu începere de la ora 18:00. Cătălin Petrișor a vorbit pentru site-ul nostru despre această confruntare dar și despre alte aspecte din cadrul echipei sale.

Pentru început, fostul internațional român ne-a povestit despre cele întâmplate la Târgu Jiu în LNBM, când echipa sa a pierdut deși pornea favorită:

„Da.. din păcate a venit și un meci mai puțin reușit la Tg. Jiu, după cele două victorii cu Mediaș și Pitești în cupă. Putem spune că e o infrangere surprinzătoare doar din cauza clasamentului, dar Tg. Jiu are o echipă bună care cred că o să mai pună probleme și altor echipe, mai ales acum că s-au și întărit cu un jucător nou. Noi știam că va fi un meci dificil dar din păcate nu am reușit să ne ridicăm la nivelul din ultimele meciuri și ei au câștigat total meritat.”

Cătălin Petrișor a vorbit despre partida de la Pitești și despre cum ar putea CSM Focșani să pună probleme în Trivale:

„La Pitești noi mergem să ne jucăm șansa. Știm foarte bine valoarea adversarului, știm că multă lume nu ne dă nicio șansă, dar noi vom încerca să repetăm meciul bun de acasă și să îi surprindem din nou pe adversari, deși nu calificarea în cupă este obiectivul nostru principal. Este clar că trebuie să jucăm în primul rând ca o echipă dacă vrem să obținem un rezultat bun, altfel nu ai cum să pui probleme unei echipe cu valoarea lotului celor de la Pitești.”

Întrebat despre programul încărcat din ultima perioadă, fundașul a răspuns:

„Într-adevăr programul a fost mai încarcat în ultima perioadă, dar nu putem să ne plângem de asta. Și adversarii noștri au avut multe meciuri într-un timp scurt. Suntem jucători profesioniști și știam la ce să ne așteptăm atunci când am trecut de primul tur din cupă.”

Cătălin Petrișor a încheiat prin a ne prezenta obiectivele celor de la CSM Focșani pentru acest sezon și cum a decurs acesta până în acest moment:

„Până acum sezonul nostru consider că este unul bun. Primul nostru obiectiv fiind să terminăm în primele 4 în grupa noastră și momentan suntem în grafic. Chiar putem spune că am făcut și una sau două surprize cu echipe mai bine cotate, dar asta nu înseamma că avem voie să ne culcăm pe o ureche și să repetăm meciul mai slab de la Tg. Jiu.”

foto: alamy.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii