Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vulc: ”Șanse mai sunt, dar nu foarte multe, trebuie să fiu realist”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
15.04.2011

Cătălin Vulc a apreciat jocul echipei sale din al doilea meci disputat în compania lui ”U” Mobitelco și, deși e conștient că o echipă de valoarea celei clujene e greu de răpus de două ori consecutiv, crede că jucătorii săi ar putea împinge seria în decisiv, dacă vor fi determinați și pregătiți să dea totul pe teren.

Șanse mai sunt, dar nu foarte multe, trebuie să fiu realist. E greu să joci două zile la rând bine și să câștigi cu ”U” Mobitelco. Dar, dacă băieții se vor dărui cum au făcut-o în meciul al doilea, în care am avut o evoluție bună, s-ar putea să revenim la Cluj pentru decisiv.

Mircea Vulc a precizat că e greu pentru CSU să strângă rândurile fără doi jucători care au avut un rol important în echipă în sezonul regulat, dar și să-și găsească motivația, după tot efortul depus în finalul returului pentru a prinde play-off-ul

Teoretic, calificarea încă se joacă, dar ”U” este echipa mai motivată, noi ne-am chinuit să ajungem în play-off și îndeplinirea obiectivului a adus o oarecare relaxare. În plus, ne lipsesc doi jucători de bază, Harrison și Haiduc. În sezonul viitor CSU Atlassib va avea altă față. În acest an am greșit că am adus un antrenor lituanian, care avea o anumită școală de baschet, și nu a reușit să se înțeleagă cu jucătorii, ne-a lipsit și chimia în joc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii