Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CLASAMENT 2011. Se cunosc ocupantele a cinci locuri

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.04.2011

Meciul cu numărul trei al primei faze din Playofful şi Playoutul 2011 a stabilit locurile finale în clasament pentru echipele eliminate sau, după caz, câştigătoare în fiecare serie.

BCM U Piteşti a fost eliminată din liupta pentru campionat de CSU Ploieşti după trei victorii consecutive ale prahovenilor şi va ocupa astfel locul 8.

CSU Atlassib Sibiu a avut aceeaşi soartă ca şi piteştenii. U Mobitelco îşi continuă cursa spre titlu iar Sibiul termină sezonul pe locul 7.

Locul 6 este ocupat în actuala ediţie de campionat de CSM Oradea. Gaz Metan Mediaş s-a dovedit o echipă prea puternică pentru elevii lui Cristian Achim, aceştia cedând seria în doar trei meciuri.

În partea inferioară a clasamentului BC Timişoara se clasează pe locul 11, după ce a învins în trei meciuri pe BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc iar CSM Bucureşti va ocupa locul 12 în urma eliminării Craiovei din seria aferentă.

În cntinuare echipa ce merge mai departe dintre Steaua Bucureşti şi BC Mureş rămâne marea necunoscută a Playoffului în timp ce seriile din Playout dintre CS Otopeni şi CSU Cuadripol Braşov şi Energia Rovinari şi Politehnica Iaşi  mai au nevoie de cel puţin un meci pentru a fi decise.

Vezi aici configuraţia actuală a clasamentului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii