Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cortney Scott: "Presiunea accederii în playoff apasă pe umerii fiecăruia"

Costin Marinescu

Costin Marinescu
27.03.2011

ScottCortney Scott, extrema de forţă a lui CS Otopeni, pune înfrâgerea echipei sale în faţa lui BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc pe seama apărării slabe şi a precipitării în atac pe final de meci. 

La Ciuc a fost o înfrângere dureroasă. Gazdele au jucat bine, au marcat exact când a trebuit şi au evoluat ca o echipă. Noi am început foarte lent, nu ne-am apărat când a trebuit şi spre final am avut probleme şi în atac. Cred că presiunea accederii în playoff apasă pe umerii fiecăruia. Parcă nu avem curajul să ne asumăm aruncările şi pasăm mereu, uneori unui coechipier care nu este în cea mai bună poziţie de aruncare. De asemenea am aruncat prea mult de la 3 puncte şi am ratat, declarat Scott în exclusivitate pentru totalbaschet.ro

La final americanul a făcut un apel pentru coechipieri, pe care îi îndeamnă să se regrupeze şi să joace cum o făceau în urmă cu trei etape.

Trebuie să ne facem din nou jocul care ne-a adus succes, să ne adună şi să nu cedăm pe ultima sută de metri, a spus Scott.

CS Otopeni a pierdut la Miercurea Ciuc cu 85-84, ajungând la a treia înfrângere consecutivă în campionat şi coborând în clasament pe locul 9.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii