Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Covington ştie că este iubit la Timişoara

Andrada Comănici

Andrada Comănici
16.01.2011

După ce în turul campionatului, Nick Covington a jucat pentru BC Timişoara, în acest retur îl regasim în lotul celor de la BC Mureş. Prima probă a sa alături de tigrii o va da chiar în compania foştilor colegi din Banat.

În ceea ce priveste episodul despărţirii de leii din Banat, Covington spune că este un episod urât şi că nu se aştepta să fie dat afară în asemenea condiţii şi fără să primească vreo explicaţie din partea antrenorului sau a oricărui alt oficial al clubului. În plus americanul afirmă că ar fi fost chiar vorbit de rău de cei alături de care a luptat în tur.

Fundaşul povesteşte că la doar o săptămână după plecarea din România a fost contactat telefonic de un impresar care i-a propus să se întoarca în ţară. Covington a acceptat propunerea în condiţiile în care cunoştea deja echipa la acre avea să joace şi parcursul bun de campionat al acestora de până acum, manifestându-şi dorinta de a ajuta echipa să continuie pe acelaşi drum, cel al succesului.

“Sunt încântat că voi juca din nou în faţa suporterilor timişoreni, care ştiu că mă iubesc", a declarat Nick Covington pentru ProSport, cu privire la ce va însemna pentru el meciul ce va fi jucat în faţa publicului din timişorean.

Meciul dintre BC Timişoara şi BC Mureş a fost programat pentru a se disputa duminică, 16 ianuarie, începând cu ora 19:30, cu transmitere pe TVR 3, în sala Constantin Jude din Timişoara.

 

Nick Covington la BC Timisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii