Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova - Braşov şi Miercurea Ciuc - Iaşi sunt cele două serii pentru locurile 13-14

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.04.2011

      vs      
vs

 

 

 

 

Prima fază a PlayOutului s-a încheiat iar fiecare echipă pierzătoare din cele patru serii şi-a aflat adversara din Faza a IIa.

SCM Craiova, echipa ce a pierdut în faţa lui CSM Bucureşti, va întâlni pe CSU Cuadripol Braşov, învinsa din seria cu CS Otopeni. Ambele partide disputate în sezonul regulat între cele două echipe au fost câştigate de craioveni (102 - 74 în tur şi 83 - 76 în retur).

Protagonistele celei de-a două serii vor fi BC Miercurea Ciuc şi Politehnica Iaşi.  În tur Iaşiul s-a impus pe teren propriu cu 95 - 79 în timp ce în retur ciucanii au câştigat cu 127 - 107.

Seriile se vor disputa după sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Câştigătoarele vor ocupa locurile 13 şi 14 în clasamentul final al Diviziei A iar pierzătoarele vor retrograda de pe prima scenă a baschetului românesc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii