Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Caut, dar nu găsesc ceva în care noi să fi fost mai buni”

Cristian Achim: „Caut, dar nu găsesc ceva în care noi să fi fost mai buni”

Cu 1-1 la general în grupa J, CSM CSU Oradea a primit vizita lui Tsmoki Minsk, formație ce în etapa precedentă o învinsese pe U-BT Cluj-Napoca. Campioana României a avut o prestație modestă în jocul din Arena Antonio Alexe și a pierdut la o diferență de 16 puncte: 73-89.

La conferința de presă, Cristian Achim a avut o declarație foarte scurtă în care a lăudat-o pe adversara din Belarus și a enumerat câteva din capitolele care au făcut diferența.

Felicit echipa din Minsk, a fost indiscutabil echipa mai bună în această seară. A fost la un cu totul alt nivel decât noi în această partidă. Ne-au fost superiori în absolut toate aspectele jocului. Caut, dar nu găsesc ceva în care noi să fi fost mai buni. Cel mai mult ne-au costat recuperările cedate sub propriul panou. De asemenea, cu precădere în prima repriză, am fost depășiți de prea multe ori și mult prea ușor în relația unu la unu”, conform csmoradea.ro.

CSM CSU Oradea poate începe o nouă serie de victorii sâmbătă, 11 ianuarie, împotriva lui SCM Timișoara. În următoarea etapă din FIBA Europe Cup, Leii-Roșii vor primi vizita lui U-BT Cluj-Napoca, liderul LNBM.

*foto: Roby Boroș/csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii