Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Dorim să ne asigurăm prezența în playoff la jocul cu Timișoara”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2011

CSM Oradea va întâlni miercuri cu începere de la orele 18:00, în deplasare, pe BC Timișoara într-o partidă ce se va disputa în Sala „Constantin Jude” din Timișoara și contează pentru etapa a 28-a a Diviziei A masculine de baschet. Dacă pentru gazde, partida este una teoretic fără miză, bănățenii ratând obiectivul fixat, pentru oaspeți o victorie le-ar garanta prezența în playoff, cea de a doua din istorie. Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu Cristian Achim, antrenorul  Oradiei fiind de părere că la Timișoara îi așteaptă un meci greu, unde ambele echipe se pot impune, însă tehnicianul dorește să învingă și să tranșeze cât înainte de ultima etapă, prezența în playoff.

Vom încerca să câștigăm partida de la Timișoara pentru a tranșa înainte cu o etapă, prezența în playoff. Sigur că se pot ivi și alte situații nevaforabile, dar eu mi-aș dori să încercăm să ajungem în playoff pe forțele noastre, în sensul să nu depindem de alte meciuri. 
Nu am luat încă decizia cine va rămâne în tribune ca și al 6-lea jucător, deoarece mâine vom face deplasarea la Timișoara, întreg lotul. Probabil că tot Stojakovic va rămâne.

Nu cred că meciul va fi mai ușor decât cel din tur chiar dacă Timișoara trece printr-o pasă mai proastă. Ei vor să câștige și mi se pare normal să fie așa. În niciun caz nu va fi un meci ușor și o să vedeți că am dreptate. Șansele sunt egale, nu pot numi o favorită. Dacă vom învinge mâine, suntem 100% calificați în playoff. Orice echipă cu 17 victorii nu are cum să rateze playoff-ul, așa cred eu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Snoop Dogg :

    LIVE
    Meciul va fi live pe csufans.ro....HAI CSM!!!

    cu 13 ani în urmă (30.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii