Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Echipa a avut reacție după înfrângerea de miercuri”

Cristian Achim: „Echipa a avut reacție după înfrângerea de miercuri”

După ce miercuri, 8 ianuarie, a fost învinsă de Tsmoki Minsk, CSM CSU Oradea și-a luat revanșa în fața propriilor suporteri și s-a impus la 38 de puncte, 90-52, în fața lui SCM Timișoara, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La conferința de presă, Cristian Achim s-a arătat mulțumit de felul cum au evoluat jucătorii săi.

Consider că nu sunt foarte multe de spus despre acest meci. Echipa a avut reacție după înfrângerea de miercuri. Am controlat meciul de la un capăt la celălalt. Mă bucur că am avut posibilitatea să le acord minute de joc tuturor. Sunt mulțumit de felul în care am jucat și de faptul că am făcut efortul corect. Orice jucător are zile mai bune și mai puțin bune, dar efortul trebuie să fie mereu același”, conform csmoradea.ro.

În ciuda acestui succes la scor, bihorenii au și un motiv de tristețe: Bobe Nicolescu s-a accidentat din nou și va lipsi cel puțin o lună.

Din păcate, Bobe a suferit o nouă accidentare. Este o problemă care îl va ține departe de teren o bună perioadă de timp. Cu siguranță nu îl veți vedea în teren cel puțin până la pauza competițională din luna februarie.”

În următoarea săptămână, CSM CSU Oradea va disputa două jocuri pe terenul lui SCM U Craiova. Mai întâi, Leii-Roșii caută să își mențină avantajul din tur și să se califice în Final Four-ul Cupei României, iar apoi elevii lui Cristian Achim își doresc să încheie prima fază pe primul loc al clasamentului.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii