Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „În playoff nu poți schimba ceva peste noapte”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
16.04.2011

CSM Oradea a pierdut și cel de al doilea meci susținut la Mediaș, din cadrul primei faze a playoff-ului, de această dată la o diferență mult mai mare, scor 64-85. Jocul cu numărul trei va avea loc luni(18.04) la Arena „Antonio Alexe” cu începere de la orele 18:00, fiind transmis în direct de către postul Digi Sport Plus. Totalbaschet.ro a vorbit cu Cristian Achim, antrenorul Oradiei afirmând faptul că echipa sa, în jocul cu numărul doi, a resimțit oboseala acumulată în primul joc, cedând astfel partida la o diferență mult mai mare. De asemenea Achim este de părere că în playoff nu poți schimba ceva peste noapte, însă chiar și așa orădenii vor încerca să învingă, forțând astfel un eventual meci 4.

Mediașul este o echipă cu o bancă foarte lungă, iar la noi s-a resimțit efortul din prima zi mai mult decât la ei. Mediașul are jucători foarte valoroși care pot să facă diferența absolut oricând. În playoff nu există surprize. Noi îi cunoaștem foarte bine pe ei, ei ne cunosc foarte bine pe noi, nu se poate schimba ceva peste noapte. Vom încerca să câștigăm, eu îmi doresc foarte tare. Așa cum am obișnuit pe toată lumea, noi vom încerca să jucăm la victorie, așa cum am demonstrat de fiecare dată, inclusiv în prima jumătate a primului meci. Însă din acel moment ne-am stins în mod normal. Eu am evoluat în primul joc, încercând să forțez victoria, cu patru jucători aproximativ 35 de minute și era normal să se întâmple acest lucru. Deși în meciul de joi, în care am avut o rotație mult mai largă, jucând și Hora și Torok și Lazar, dar totuși oboseala s-a resimțit după primul joc.

Fanii vor avea un cuvând de spus la Oradea, sper să fie multă lume în sală. E clar că pe teren propriu contează foarte mult acest aspect, și nu contează doar pentru noi ci pentru toată lumea. Asta este cert, mi-am dat seama și la Ploiești și la Mediaș și la Cluj.

2 comentarii la aceasta stire:
  • bancherul :

    Bafta luni!
    Domnul Achim , am vazut meciul la televizor si mie nu mi sa parut ca ai avut o ,,rotatie mult mai larga"! Daca asta se numeste rotatie larga atunci imi cer scuze . Pascu 1minut jumate , Rolland 3 minute si Mate 0 , Laci 7minute??Asta e o rotatie larga?????????????

    cu 13 ani în urmă (16.04.2011) Raspunde
  • pistabacsy :

    Bafta luni!Desi...........
    Daca nici intr-un meci in care cosaverajul nu conteaza si in care infrangerea era foarte clara (de la un moment dat),nu sunt folosite rezervele,atunci cand?Dupa accidentare,Vasile nu joaca nimic,dar cu toate astea Achim il forteaza la nesfarsit,din pacate in zadar.

    cu 13 ani în urmă (16.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii