Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Personal cred că putem câștiga un meci la Mediaș”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.04.2011

Miercuri cu începere de la orele 18:00, în Sala Sporturilor din Mediaș, formația locală va întâlni pe CSM Oradea, partida contând pentru primul meci din cadrul primei faze a playoff-ului. Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu Cristian Achim, tehnicianul orădean dorind ca echipa să-și „vindă scump pielea”. De asemenea, Achim crede că echipa sa are puterea de a se impune măcar odată, pe terenul celor de la Mediaș.

Mi-aș dori să nu credem că sezonul s-a încheiat pentru noi din cauza acestei clasări. Mediașul este o echipa puternică, doresc să jucăm la nivelul și la concentrarea noastă maximă, iar cine este mai bun să câștige. E clar că ei sunt favoriți, acest lucru este cert, nici nu încape în discuție. Mă repet, eu mi-aș dori foarte mult să ne vindem scump pielea, totul depinde de noi dacă dorim să răsturnăm calculele. Personal cred că putem câștiga un meci la Mediaș. Tot lotul a făcut deplasarea, Stojakovic va rămâne în tribună în primul meci, după care vom vedea care va fi situația.

Vineri, 8 aprilie, CSM Oradea a susținut un amical, pe teren propriu, în fața clujenilor de la ”U” Mobitelco, încheiat cu victoria vizitatorilor, scor 78-69.

Amicalul de săptămâna trecută a fost foarte util atât pentru noi cât și pentru U Mobitelco, chiar am vorbit acest lucru cu Marcel Țenter. Au jucat toți jucătorii, inclusiv Stojakovic. Echipa a realizat un joc bun, colectiv, foarte frumos, mi-a plăcut întreaga echipă. Acest lucru mi-l doresc eu cel mai mult, să jucăm colectiv și să fim motivați. Dacă putem să răsturnăm calculele hârtiei bine, dacă nu, cel puțin să jucăm bine.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii