Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Totul a pornit de la nivelul nostru de agresivitate în apărare”

Cristian Achim: „Totul a pornit de la nivelul nostru de agresivitate în apărare”

CSM CSU Oradea s-a calificat în finala Cupei României, după o victorie în penultimul act în fața gazdelor de la U-BT Cluj-Napoca, scor 89-81. Astfel, trupa bihoreană va juca a patra finală consecutivă din această competiție.

Antrenorul principal al orădenilor, Cristian Achim, a vorbit la finalul întâlnirii de aseară despre cum echipa sa a câștigat împotriva formației de pe Someș. De asemenea, el a prefațat finala turneului din BTarena. Iată ce a declarat acesta, conform site-ului csmoradea.ro:

“Felicit echipa Clujului. În prima repriză a fost o echipă incredibil de bună. Și noi am jucat bine în acea perioadă și vedeam că jucăm bine, dar cu toate acestea ei s-au desprins la 10-12 puncte pe tabela de marcaj deoarece jucau de-a dreptul fabulos. Am sperat că nu vor marca la fel de bine pe tot parcursul meciului.

Dincolo de ajustările de natură tactică, totul a pornit de la nivelul nostru de agresivitate în apărare. Numărul de posesii pierdute spune totul în acest sens. În atac am reușit să executăm mai bine, am și marcat câteva coșuri în momente cruciale și mă bucur foarte tare pentru această victorie.”

Este doar un pas, al 2-lea pe care l-am făcut la acest turneu. Marți întâlnim Voluntari în finala competiției. Întâlnim o echipă foarte bună, care aruncă incredibil de bine de afară. Va trebui să ne facem foarte bine planul de joc, să-i studiem și să respectăm ceea ce ne propunem. Este simplu de spus, dar mai greu de pus în aplicare. Tot ce îmi doresc este să avem aceeași energie și să ne luptăm la fel. Sunt convins că această atitudine, iar aici aș remarca banca, care a adus energia potrivită, ne poate fi de mare ajutor în orice meci.”

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii