Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CRONICĂ. BC Miercurea Ciuc - BCM U Pitești 67-105

Maria Barbaras

Maria Barbaras
23.01.2011

În Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc BCM U Pitești s-a impus în fața harghitenilor fără nici un drept de apel, cu scorul de 67-105(13-33,14-24, 23-25, 17-23 ) în meciul contând pentru etapa 17-a din Divizia A masculin.

Meciul programat pentru ora 18:00 a început cu aproximativ două ore întârziere din cauza unor defecţiuni tehnice la sistemul de iluminat.

Încă din primele minute ale meciului piteştenii s-au impus în faţa echipei gazde, tabela de marcaj indicând la minutul 3 scorul de 10-2 iar până la finalul primului sfert echipa piteşteana a majorat diferenţa cu 20 de puncte şi soarta meciului părea deja pecetluită(13-33) .

Sfertul doi nu a adus nici o modificare semnificativă în jocul ultimei clasate. Gruparea condusă de Costescu Tudor reușind din nou majorarea diferenţei la 30 de puncte printr-un coş de 3 puncte marcat de Alexandru Negut (27-57). În primul sfert din repriza secundă harghitenii păreau a ţine pasul cu echipa oaspete fiind sfertul cel mai echilibrat al meciului(23-25).

Însă jocul impecabil al muntenegreanului Vujacic şi sârbului Stefanovic au lăsat echipa gazda fără nici o speranţă, finalul meciului prinzându-i pe harghiteni într-o formulă românescă (B. Cormos, S. Pop, F.Biro, R.Olariu şi J.Huffman) decât clasicul americănesc de bază.

Remarcaţii:
Miercurea Ciuc: Levine 17 puncte şi 4 recuperări, Hannah 15 puncte şi 4 recuperări, Huffman 11 puncte şi 4 recuperai.
Piteti: Vujacic 31 puncte şi 3 recuperări, Stefanovic 20 de puncte şi 8 recuperări, Eichelberger 17 puncte şi 8 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii