Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CRONICĂ. CSU Cuadripol Brașov - CSU Asesoft Ploiești 61-98

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
22.01.2011

Cu un plus evident la recuperare și cu un lot net superior adversarilor, echipa CSU Asesoft Ploiești s-a impus, sâmbătă, scor 98-61, la Brașov, acolo unde campionii en titre au întâlnit pe CSU Cuadripol, din localitate. 

Cu excepția unui coș din spatele liniei de 6,75 metri, toate punctele din acțiune marcate, în primul sfert, de formația din Ploiești, au fost realizate din spațiul de trei secunde. Gazdele nu au avut puterea să se impună sub panou, acolo unde Cătălin Burlacu & Co au dominat categoric întâlnirea.

După primele două perioade, jucătorii echipei din Ploiești s-au distanțat la 27 de puncte, scor 55-28, astfel că problema învingătoarei a fost rezolvată în mai puțin de 20 de minute de joc. De la Asesoft, Doneal Mack și Jason Westrol au marcat, împreună, 23 de puncte până la pauza mare, cu cinci mai puține decât au reușit toți jucătorii formației gazdă.

După reluare, oaspeții au continuat să se distanțeze. Jason Westrol a înscris, în minutul 27, pentru 73-39, cea mai mare diferență de până atunci. Doneal Mack a marcat alte opt puncte, în timp ce Cătălin Burlacu nu a mai intrat pe teren în cea de-a treia perioadă, decarul campionilor fiind odihnit de antrenorul Vladimir Arnautovic. Cu zece minute înainte de final ecartul a fost aproape dublu: 81-41 pentru Asesoft.

În ultimul sfert s-a jucat doar pentru statistică, astfel că echipa CSU Asesoft Ploiești a rulat tot lotul deplasat la Brașov. Oaspeții s-au impus cu scorul de 98-61, într-un meci în care nu s-a pus problema câștigătoarei.

În urma acestui rezultat, echipa din Ploiești a rămas pe poziția a doua în clasamentul Diviziei A, la egalitate de puncte cu formația Gaz Metan Mediaș, cele două grupări fiind departajate de coșaveraj. CSU Asesoft a acumulat 14 victorii din 17 posibile, în timp ce CSU Cuadripol Brașov, cu un singur meci câștigat, se află pe locul 15, penultimul din prima ligă masculină.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii