Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CRONICĂ. CSU Cuadripol Brașov - Energia Rovinari 62-90

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
30.03.2011

Divizia A, masculin, ediția 2010-2011
CSU CUADRIPOL
Avancronică
ENERGIA ROVINARI
 

 18-20, 16-27, 16-24, 12-19

62-90

 
 MVP: Louis Darby
 STATISTICA MECIULUI
  Etapa a 29-a

Într-un meci în care am consemnat de două ori egalitate și câte trei schimbări de lider pe tabela de marcaj, echipa CSU Cuadripol Brașov a pierdut, miercuri, pe propriul teren, scor 62-90, partida cu formația Energia Rovinari din cadrul etapei a 29-a a Diviziei A, la masculin.

Louis Darby a fost coșgheterul întâlnirii, jucătorul echipei din Târgu Jiu totalizând 22 de puncte, șapte recuperări, o pasă decisivă și cinci intercepții, având un indice de eficiență de 30 de unități și un procentaj excelent la aruncările din acțiune, din spațiul de două puncte, acolo unde a transformat șapte din cele opt încercări de a înscrie.

Rafal Bigus, cu 19 puncte și nouă recuperări, toate defensive, și Stefan Nikolic, cu un total de 13 puncte, șapte pase decisive și patru intercepții au fost alți doi oameni-cheie din lotul echipei Energia Rovinari. De la gazde s-a remarcat Zeliko Bubanja, autor a 15 puncte, șapte recuperări și trei pase decisive.

După un prim sfert mai echilibrat, în care gruparea din Brașov a părut că poate sta aproape de adversara sa, scor 20-18 pentru Energia, formația din Târgu Jiu nu a mai lăsat nicio șansă ardelenilor și, la pauza mare, tabela a indicat 47-34 pentru oaspeți. După reluare, jucătorii pregătiți de Slobodan Nikolici au câștigat și următoarele două perioade, impunându-se cu scorul general de 90-62.

Oaspeții au fost net superiori în spațiul de trei secunde, acolo de unde au înscris 53 de puncte, față de 22 ale adversarilor. Echipa de start a formației din Târgu Jiu a totalizat 68 de puncte, în timp ce titularii grupării din Brașov au marcat 53. Duelul punctelor venite de pe bancă a aparținut tot Energiei, scor 22-9.

În urma acestui rezultat, echipa din Brașov va încheia sezonul regulat pe ultimul loc în clasament, gruparea de sub Tâmpa acumulând, până acum, doar o singură victorie din 29 de meciuri. Formația din Târgu Jiu se află pe poziția a 11-a, fără șanse de calificare în play-off, cu 14 meciuri câștigate și 15 pierdute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii