Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CRONICĂ. SCM Craiova - Steaua Turabo 68-99

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
22.01.2011

În această seară, Steaua Turabo a câștigat primul său meci în deplasare, cu scor 68-99 (22-26, 11-25, 19-20, 16-28) în compania celor de la SCM CSS Craiova. Meciul s-a disputat în Sala Sporturilor din Craiova, cu tribunele pline, suporterii craioveni venind pentru a vedea un meci care se anunța interesant, însă echipa lui Adrian Budurean nu a putut învinge la nici o categorie echipa din București.

Steliștii au trecut în avantaj încă din primele secunde de joc, craiovenii preluând conducerea pe tabelă o singură dată, în minutul 4 (Scor 11-10). Sfertul întâi a fost destul de echilibrat, echipa lui Niksa Bavcevic câștigând-ul la 4 puncte diferență, Craiova făcând față atacurilor steliste grație reușitelor de trei puncte ale lui Kenneth Simms. Sfertul al doilea a reprezentat instalarea steliștilor la conducerea meciului pentru toată durata partidei, ei reușind să intre la pauză cu un avantaj de 18 puncte.

A doua parte a jocului a decurs într-un ritm normal, conform așteprătărilor, echipa din Oltenia menținându-se la 20-22 de puncte diferență față de bucureșteni, neavând replică la jocul bun oferit de către oaspeți.

Sfertul final a fost unul catastrofal pentru echipa din Craiova, oaspeții reușin 11 puncte fără replică, în ultimul minut de joc, datorită celor 5 puncte înscrise de Bogdan Țibîrnă și loviturilor de trei puncte al lui Mandache și Jackson. Astfel, la finalul meciului steliștii au avut un avantaj categoric de 31 de puncte în fața echipei oltene.

Steaua continuă seria cu încă o victorie, în timp ce Craiova sufera cea de-a doua înfrângere din acest retur de campionat, având doar 5 meciuri câștigate.

 

Remarcați au fost:

SCM CSS Craiova:  Brock Gillespie – 23 puncte; Kenneth Simms – 16 puncte, 12 recuperări; Casey Wohlleb – 14 puncte.

CSA Steaua Turabo București: Virgil Căruțașu – 16 puncte, 10 recuperări; Andrei Mandache – 9 puncte, 7 intercepții; Joshua Jackson – 12 puncte, 4 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii