Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo Știința primește vizita lui SCM Timișoara

CS Dinamo Știința primește vizita lui SCM Timișoara

CS Dinamo Știința primește vizita lui SCM Timișoara în deschiderea etapei a XI-a a LNBM-GVA. Partida va avea loc în sala Dinamo, vineri, 20 decembrie, de la ora 17:45 și va fi transmisă în direct de DigiSport. 

Până la ora redactării acestui material, Federația Română de Baschet nu a anunțat arbitrii și comisarul partidei. 

Cele două echipe s-au întâlnit de 31 de ori la nivel de LNBM, SCM Timișoara conduce detașat la capitolul întâlniri directe, cu scorul de 23-8. 

Antrenorii celor două echipe, deși amândoi au o istorie destul de consistentă în baschetul românesc, s-au întâlnit doar de 6 ori în campionat. Astfel, Tudor Costescu îl conduce pe Dragan Petricevic cu scorul de 4 la 2.  Una dintre victoriile lui Costescu a avut loc chiar în partida tur, când CS Dinamo Știința și-a adjudecat partida de pe terenul lui SCM Timișoara cu scorul de 81 la 64. 

CS Dinamo Știința are o serie de trei înfrângeri la activ, însă a jucat împotriva celor mai valoroase echipe din campionat: CSM Oradea, U-BT Cluj-Napoca și CSU Sibiu. În ultima partidă, cea de pe terenul vicecampioanei României, dinamoviștii au arătat o formă bună, pierzând cu greu după o repriză de prelungiri. În acest moment echipa din Capitală ocupă locul 5 în clasament, la egalitate de puncte cu CSA Steaua și SCM Craiova, cu 3 victorii și 7 înfrângeri

De partea cealaltă, SCM Timișoara traversează o perioadă bună din punct de vedere sportiv, cu trei victorii consecutive, însă nu așa bună pe plan financiar. Rămâne de văzut cum problemele financiare vor afecta evoluția jucătorilor lui Dragan Petricevic. Momentan, Timișoara ocupă locul 4 în clasament, cu un record de 5 victorii și 5 înfrângeri

Mladen Jeremic este cel mai important jucător al dinamoviștilor, sârbul a jucat în ultima partidă 44 de minute din cele 45 posibile. În acest sezon are medii statistice de 16,4 puncte, 3,8 recuperări și 2,2 pase decisive. Andreja Milutinovic este cel mai bun marcator al echipei cu o medie de 17,8, însă acesta a absentat la ultimele partide din cauza unei accidentări, fapt de care a profitat Javon Masters, care a reușit una dintre cele mai bune partide ale sale, terminând ultima partidă cu 20 de puncte și 3 pase decisive. 

Troy Franklin, liderul la capitolul puncte marcate al timișorenilor, a încercat în ultimele partide să își pună mai mult în valoare coechipierii, astfel, în ultima partidă disputată acesta a totalizat 7 puncte și 12 pase decisive. Mult mai implicat în faza ofensivă a devenit Sherwood Brown, jucător care în ultimele 3 partide disputate are o medie de 23 de puncte. De asemenea, profitând de faptul că Franklin joacă mai mult pentru echipă și jucătorii români au început să iasă la rampă, în partida împotriva celor de la CSA Steaua, Bogdan Popa a înscris 5 aruncări de la distanță pentru un total de 15 puncte, în timp ce celălalt internațional român, Mirel Dragoste, a contribuit cu 9 puncte. 

Andreija Milutinov (Dinamo) și Adam Mirkovic (Timișoara) sunt incerți după ce nu au jucat în ultimele partide din cauza accidentărilor. Tot pe lista incertitudinilor este și Alexandru Coconea, care a suferit o entorsă în ultima partidă din campionat. 

Cele două echipe sunt foarte agresive pe faza ofensivă, datorită acestui fapt ne putem aștepta la un meci spectaculos cu multe puncte marcate. Pariorii pot să profite de pe urma acestei partide la Superbet.ro.

*foto: facebook Dinamo Știință Baschet

 

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    Daca
    printr-un miracol batem,atunci suntem ca si calificati in top 6

    cu 4 ani în urmă (19.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii