Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua se desprinde în sfertul 4 și câștigă duelul cu CSM Focșani

CSA Steaua se desprinde în sfertul 4 și câștigă duelul cu CSM Focșani

CSA Steaua a reușit o nouă victorie în turneul de la Focșani, după ce a trecut de gazdele de la CSM Focșani, scor 80-64, în turneul 3 din LNBM.

CSA Steaua a început în formula Brown, Creek, O’Brien, Nicoară și Coconea. De partea cealaltă, Focșani i-a avut în primul cinci pe Petrișor, Antonescu, Pesic, Sampson și Jimmie Taylor.

Americanii Stelei și-au pus amprenta la începutul partidei, marcând toate punctele într-un run de 8-1. Veteranul Pesic a egalat însă la 8 pentru vrânceni, după cinci minute. Roș-albaștrii au încheiat însă primul sfert cu un run de 13-3 (21-11), cu Titus Nicoară și Andrei Mandache în prim-plan.

Mandache, Jeff O’Brien și Coconea au dus Steaua la un avantaj de 14 puncte (29-15), dar restul reprizei a aparținut celor de la Focșani. Gazdele au reușit un run de 14-1, cu Taylor și Petrișor în rolul principal, și au ajuns la un punct de steliști (30-29). Mai mult, Taylor a egalat scorul la 32, dar liberele lui Vîrnă au stabilit scorul primei reprize (34-32).

Vrâncenii au egalat din nou la începutul sfertului 3, la 41. Kenny Brown a marcat însă 11 puncte consecutive pentru roș-albaștrii, grație cărora Steaua a reușit să obțină un avantaj de 9 puncte după 30 de minute (57-48). Vrâncenii au venit la 5 puncte de Steaua, după coșurile de 3 ale lui Simeunovici și Taylor (65-61), dar plusul de experiență al steliștilor s-a simțit pe final de meci, iar roș-albaștrii s-au impus cu 80-64, grație unui run de 15-3 pe final de meci.

Kenny Brown a marcat 22 de puncte cu 4 pase decisive, Andrei Mandache a venit de pe bancă și a înscris 19 puncte cu 6 recuperări, Jeff O’Brien a adunat 15 puncte cu 7 recuperări și Maurice Creek 14 puncte.

De partea cealaltă Jimmie Taylor a marcat 25 de puncte, cu 4 recuperări, 4 pase decisive și 10/15 din acțiune.

După acest meci Steaua ajunge la 4 victorii cu 2 înfrângeri, în timp ce CSM Focșani coboară la 2-5.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii