Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua și SCM Craiova închid etapa a XI-a

CSA Steaua și SCM Craiova închid etapa a XI-a

CSA Steaua și SCM Craiova închid etapa a XI-a din LNBM. Partida va avea loc în Sala Regimentului de Garda Mihai Viteazu din Capitală, astăzi, 23 decembrie, de la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de DigiSport 4.

Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Laurentiu Grigoras vor oficia partida, sub supravegherea comisarului Constantinescu Viorel.

Cele două formații s-au confruntat de 24 de ori în campionat, steliștii conduc la capitolul confruntări directe cu scorul de 14 la 10. 

La nivel de antrenori, Cătălin Burlacu și Aco Todorov s-au confruntat o singură dată. Confruntarea directă dintre cei doi tehnicieni a avut loc în partida tur din acest sezon și s-a terminat cu victoria Craiovei cu scorul de 83 la 77. 

Ambele echipe vin după serii de înfrângeri și se află la egalitate în clasament cu 13 puncte și cu un record de 3 victorii și 7 înfrângeri. Având în vedere situația actuala partida poate avea o importanță deosebită pentru accederea în TOP 6, astfel victoria este obligatorie pentru ambele echipe.

Jocul celor de Steaua se bazează mult pe pivotul american Keith Clanton, acesta are medii statistice de 11,6 puncte, 11,5 recuperări și 2,9 pase decisive pentru un impresionant indice de 22,7 la eficiență. Celălalt pivot al steliștilor, Radosav Spasojevic este cel mai bun marcator al echipei cu o medie de 16,6 puncte pe partidă. Strahinja Jovanovic și Karlo Vragovic sunt principalii creatori ai steliștilor, cu medii de 3,9, respectiv 3,4 pase decisive. De urmărit este și Radu Vîrnă, jucător care vine după cea mai bună prestație stagională. 

În opinia mea, Monyea Pratt este motorul formației antrenate de Aco Todorov, americanul are medii statistice de 12,5 puncte, 8,2 recuperări și 5,3 pase decisive pentru un indice la eficiență de 18,9. Porter Troupe este principalul marcator al echipei cu o medie de 13,8 puncte, shooterul american vine după un meci de 27 de puncte pe terenul lui BCM Pitești. Tyler Laser este un alt jucător important pentru SCM Craiova, coordonatorul de joc are mingea perioade foarte lungi din atacul oltenilor și încearcă să își creeze singur situații favorabile pentru a finaliza. Principalul jucător U 23 al echipei, Dragoș Diculescu, traversează un sezon bun și a strâns până în acest moment medii statistice de 8 puncte, 4 recuperări și 1,1 pase decisive pentru 8,3 la eficiență. 

CSA Steaua va fi cu siguranță lipsită de aportul căpitanului Andrei Mandache, în timp ce situația lui Strahinja Jovanovic este incertă, după ce sârbul a lipsit de la ultima partida din cauza unor probleme cu viza de ședere. De partea cealaltă SCM Craiova se pare că va aborda meciul în formulă completă. 

Partida fiind una foarte importantă, probabil că va fi una echilibrată, însă eu personal văd SCM Craiova ușor favorită. Pariorii pot să mizeze pe echipa oaspete la o cotă de 2,40 pe site-ul Superbet.ro.

*foto: Universitatea Craiova Baschet Fans

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Acs Titi :

    sugestie
    parerea mea este sa lasati exprimarea "partida va fi transmisă în direct de DigiSport 4". Cel mai corect pentru utilizatorii site-ului ar fi : " partida S-AR PUTEA sa fie transmisa in direct ".

    cu 4 ani în urmă (23.12.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii