Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani a ieșit învingătoare din meciul cu Athletic Constanța

CSM Focșani a ieșit învingătoare din meciul cu Athletic Constanța

CSM Focșani a trecut de Athletic Constanța, scor 76-67 (17-14, 18-7, 21-26, 20-20). Formația de la malul mării rămâne astfel fără victorie la turneul LNBM organizat în sala proprie.

La jumătatea primului sfert, gruparea din Focșani se distanțase la 8 lungimi, 12-4. Spre finalul primelor zece minute, Gladiatorii din Tomis s-au apropiat la 2 puncte, 16-14. Actul doi a fost dominat de CSM, care s-a distanțat la 14 lungimi după prima repriză, 35-21.

Constănțenii și-au adjudecat sfertul trei și au micșorat ecartul la 9 puncte înaintea ultimelor zece minute. Athletic a venit la 6 lungimi în spatele adversarului după coșul 3 de puncte semnat de Trevor John, 56-50, dar Krivokapic a răspuns imediat tot din spatele semicercului, 59-50. Până la final, Focșaniul a menținut această diferență și a înregistrat o victorie convingătoare.

Principalii marcatori

CSM Focșani: J. Taylor Iii 31 de puncte, M. Krivokapic 19 puncte

Athletic Constanța: T. John 17 puncte, S. Schneider 17 puncte

*Foto: Facebook Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii