Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați, calificare fără probleme în turul următor al Cupei României

CSM Galați, calificare fără probleme în turul următor al Cupei României

CSM Galați nu a avut probleme în returul duelului cu CSM Sighetu Marmației din primul tur al Cupei României. După ce moldovenii câștigaseră în partida tur cu  94-50, în returul disputat tot la Sighet formația gălățeană a câștigat cu 100-60.

CSM Galați a câștigat primele trei sferturi: 26-17, 24-11, 32-13, 18-19 și a dominat la majoritatea categoriilor statistice. Astfel, la aruncările de 2 puncte gălățenii au avut 67% față de 47%, la 3 puncte 41% vs 23% șși la libere 85% vs 56%. De asemenea, CSM Galați a avut 24 de pase decisive, față de numai zece ale adversarilor.

Milos Krivokapic a fost din nou principalul artizan din punct de vedere statistic al moldovenilor, cu 22 de puncte, 8 recuperări și 6 pase decisive, după ce în primul meci reușise un triple double. Isaiah Martin a adunat 16 puncte cu 7 recuperări și 4 pase decisive, Mihaljo Bogdanovic 15 puncte și Vlad Negoițescu 14 puncte. De asemenea, Mihai Grecu a înscris 12 puncte și Vlad Corpodean 11.

De partea cealaltă se remarcă în special Ciprian Albu, care a adunat 20 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, plus 4 intercepții +23 la eficiență. Henrique Simionca a adunat și el 11 puncte.

În urma acestei duble victorii, CSM Galaţi s-a calificat în turul al doilea al Cupei României. În această fază a competiţiei, vor intra în joc şi echipele clasate pe locurile 5-8 în Liga Naţională: BCMU Argeș Pitești, SCM Timișoara, Steaua şi Dinamo.

Cele două echipe se vor întâlni din nou vineri, 11 octombrie, pentru meciul de debut din LNBM – grupa valorică B.

*foto: realitateadegalati.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii