Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați va juca trei meciuri consecutive la Sighetu Marmației, după o defecțiune la Sala Dunărea

CSM Galați va juca trei meciuri consecutive la Sighetu Marmației, după o defecțiune la Sala Dunărea

Primul tur al Cupei României aduce deja o situație inedită și anume faptul că ambele meciuri, și meciul tur și cel retur, al confruntării dintre CSM Sighetu Marmației și CSM Galați se vor juca pe terenul celor din Sighet.

Conform paginii oficiale de Facebook a celor de la CSM Sighet, formația din Galați a făcut o solicitare către Federația Română de Baschet pentru a disputa ambele manșe ale Cupei României pe terenul sighetenilor. Aceștia au invocat o problemă la una din instalațiile de joc.

Astfel cele două formații, situate la o distanță de aproape 600 de km una de cealaltă, se vor întâlni pe data de 7 octombrie și  9 octombrie, în Cupa României, respectiv pe 11 octombrie în LNBM. Partida din campionat va fi și partida de debut a actualei ediții.

*foto: sportgalati.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii