Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Mediaș i-a transferat pe Nikola Siladji și Jonathan Barnes

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.08.2019

CSM Mediaș i-a transferat pe Nikola Siladji și Jonathan Barnes

CSM Mediaș a anunțat încă două transferuri. Nikola Siladji și Jonathan Barnes au semnat cu echipa de pe Târnava Mare și vor juca sub comanda lui Mihai Popa în sezonul competițional 2019/2020.

Nikola Siladji are 27 de ani, măsoară 2.08 metri și evoluează pe pozițiile 4-5. El nu se află la prima experiență la Mediaș, unde a mai jucat pentru Gaz Metan în sezonul 2014/2015. El a avut cifre de 8.6 puncte și 3.4 recuperări în 18.1 minute la primul sezonul petrecut în LNBM. Siladji a jucat ultima dată în Bosnia și Herțegovina pentr KK Bratunac și a avut cifre de 9.9 puncte, 7.7 reuperări și 1.1 pase decisive. În cariera lui a mai jucat pentru KK Vrsac, MAFC Budapesta, Atomeromu Paks, Mladost Zemun, Vojvodina Novi Sad, KB Kosice și Sloboda Tuzla.

Jonathan Barnes, al doilea jucător anunțat astăzi de CSM Mediaș, măsoară 2.08 metri și la rândul său poate acoperi pozițiile 4-5. Între 2014 și 2017 a jucat la nivel universitar pentru Wyoming și Colorado Springs. Barnes are un sezon la nivel profesionist, petrecut în liga secundă din Marea Britanie. În 23 de meciuri jucate pentru Manchester Magic a avut cifre statistice de 12.1 puncte, 9.0 recuperări și 1.3 capace.

Pa lângă Nikola Siladji și Jonathan Barnes, CSM Mediaș l-a mai transferat și pe Octavian Popa Calotă. Echipa de pe Târnava Mare le-a prelungit contractele lui Andrei Iliescu și Daniel Banciu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii