Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea nu va participa la turneul de la Timișoara

CSM Oradea nu va participa la turneul de la Timișoara

CSM Oradea nu va participa la turneul de la Timișoara din cauza faptului că un component al echipei a fost diagnosticat cu noul coronavirus la testul efectuat în cursul zilei de vineri, 12 martie. 

Conform site-ului oficial al clubului bihorean, conducerea a luat această decizie după ce DSP Bihor a recomandat ca delegația echipei să nu facă deplasarea la eveniment. 

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea nu va participa la turneul 8B din Liga Națională la baschet masculin – ediția 2020/21. Această decizie a fost luată după ce un component al echipei a fost diagnosticat cu noul coronavirus la testul efectuat în cursul zilei de vineri (12.03).

Clubul nostru a întreprins acțiunile necesare în acest sens și a contactat Direcția de Sănătate Publică Bihor, iar recomandarea a fost ca delegația CSM CSU Oradea să nu efectueze deplasarea pentru acest eveniment. De asemenea, au fost transmise documente justificative în acest sens către Federația Române de Baschet, totodată clubul nostru informând organizatorul evenimentului de la Timișoara de situația ivită.

Întregul personal sportiv al echipei urmează să fie retestat peste câteva zile, în timp ce personalul medical al clubului monitorizează situația.

În aceste condiții, ultima campioană a României va amâna debutul în cadrul returului LNBM - ediția 2020/2021. 

Astfel, la turneul organizat de SCM Timișoara, pe lângă echipa gazda, vor mai participa CSM Târgu Jiu și CSM Galați. 

Vom reveni cu informații privind modul în care se va modifica programul turneului 8B, turneu ce va include doar trei partide. 

*foto: Manases Sandor

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    ??
    lamuriti-ma si pe mine:
    Nini e pozitiv dar echipa vina la turneu
    Oradea are 1 jucator pozitiv dar echipa nu vine la turneu

    cu 3 ani în urmă (14.03.2021)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca TitiAcs:

      Ce nu e clar ?
      Urmeaza turneu de cupa europeana si nu vor sa riste vreo accidentare ! Pariu ca la urmatorul test tot lotul va iesi negativ ? Sau gasesc un junior pozitiv...

      cu 3 ani în urmă (14.03.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      tulpina oradeana
      Probabil la Oradea a aparut vreo tulpina noua, mai periculoasa decat cele descoperite prin UK, Brazilia, etc :).
      Asta e o premiera pana acum. Toate echipele care au avut cateva cazuri de covid au facut deplasarile si au jucat. Targu Jiu cand a avut cateva cazuri a venit si a jucat in 7-8 oameni.

      cu 3 ani în urmă (15.03.2021)
    Raspunde
  • Minge :

    ?
    Ha ha ha de rasul curcilor

    cu 3 ani în urmă (15.03.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii